THE RESTART
1:1 coaching

Meer energie, een gezonder lichaam en een gelukkig gevoel

EMB bloedtest

Deze energetische bloedtest geeft een inkijkje in je mentale en fysieke gesteldheid.

Detox

De 10-daagse Detox helpt je ontgiften, verbetert je spijsvertering, energieniveau én geeft je een stralende huid!

24/7 bereikbaar

Naast de 1:1 coachingcalls kan je 24/7 je vragen stellen via WhatsApp. Je krijgt altijd een snelle reactie.

Een frisse start

Je voelt je al langere tijd niet topfit en zou dolgraag meer energie ervaren en weten wat jij precies nodig hebt. Het liefst zou je een kijkje naar binnen willen hebben, want wat wil jouw lichaam je graag vertellen? Waarom heb je last van vermoeidheid, voel je je hormonaal uit balans en heb je last van vage klachten?


Dit traject is voor jou als je wil weten hoe je ervoor staat én wat jij écht nodig hebt om je goed te voelen. Je wil graag een frisse start.

De EMB bloedtest en de Detox in combinatie met mijn kennis als orthomoleculair therapeut en hormooncoach geven jou een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

EMB bloedtest

Zoals je weet kan je met een bloedtest bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar wist je dat er veel meer informatie uit bloed gehaald kan worden?

In dit traject werk ik met de EMB bloedtest. De EMB bloedtest is een energetische test met een holistische benadering en is niet 1-op-1 te vergelijken met een reguliere bloedtest. Alles is energie. En zo werkt de EMB bloedtest ook.

De EMB bloedtest kan ook energetische belastingen en verstoringen aantonen:


 • Vrije radicaalbelasting  
 • Leverbelasting
 • Darmverstoringen (darmflora en darmbarrière)
 • Adrenale status (stress)
 • pH-balans (zuurtegraad)
 • Pancreasinsuffinciëntie (insulineresistentie)
 • Hormonen (oestrogeen, progesteron, testosteron, cortisol etc.)
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Parasitaire en schimmelbelasting
 • Vitaminenpanel (B12, C, D etc.)
 • Mineralenpanel (magnesium, zink, chroom etc.)
 • Vetzurenbalans
 • Neurotransmitters

Disclaimer: de EMB bloedtest kan niet 1-op-1 worden vergeleken of vervangen worden door de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.

Vertel mij meer...

Detox: ontgiften, meer energie en een mooiere huid

Deze detox is ook onderdeel van THE RESTART. Als je je gezondheid en energieniveau wilt verbeteren is voeding het allerbelangrijkste om mee te starten.

Deze Detox helpt je niet alleen energieker te worden, het verbetert ook je hormoonbalans, spijsvertering, weerstand en ook je huid krijgt een mooie glow. 

Tijdens deze detox eet je drie heerlijke maaltijden per dag en eet je veel plantaardige voeding. Verder maak je elke dag een wandeling en beweeg je voldoende om gifstoffen in je lichaam makkelijker af te voeren. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Tijdens deze Detox verlies je zo'n 2-4 kilo aan gewicht in 10 dagen.

Alexandra Tolsma

By far m'n favoriete Detox

'Dit was mijn derde detox en by far m’n favoriet. M’n huid is weer mooi, m’n stoelgang voelt goed – al m’n doelen zijn behaald! Ik ben blijvend zelfs 2 kilo kwijt. Nu op naar de laatste 3 : ). Deze tien dagen werkten super motiverend en zo fijn om te ervaren wat goede voeding met je doet. Ik raad het iedereen aan, al is het maar om je eigen grenzen te verleggen en leren 'nee' te zeggen tegen voeding dat je eigenlijk niet voedt.'
Nooit had ik puistjes, tot ik terugkwam van mijn wereldreis en ze maar niet weggingen. Ik had altijd energie voor 10, maar hoe gezond ik ook at en hoeveel ik ook bewoog en sliep, m’n energieniveau leek niet meer zo hoog te worden. Daarom heb ik een traject gedaan bij Studio Health. Liesbeth heeft me zo prettig en warm geholpen, het persoonlijke advies was direct toepasbaar. Liesbeth’s energie is aanstekelijk en inspirerend, ze weet onwijs veel over gezondheid en voeding en zorgt echt voor de persoonlijke touch.
Emma van Kampen

Dit is voor jou als

je al langere tijd last hebt van vage klachten zoals vermoeidheid, een verstoorde hormoonbalans of darmklachten. Juist in deze onzekere tijd wil jij krachtig staan. Je hebt al het een en ander geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Wat jij nodig hebt is inzicht in wat jouw lichaam precies nodig heeft, maar ook iemand die je liefdevol herinnert aan waarom dit zo belangrijk voor jou is. Cause you want it all. Jij wil die vrouw zijn die in de ochtend energiek haar bed uit springt, door de kamer danst en met een grote glimlach in de spiegel kijkt.

Na dit traject

you got that glow! Je staat krachtiger, hebt meer energie en voelt je fitter. En dat zorgt ervoor dat je lichter en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Laat mij je helpen, zodat jij je bucketlist kan afvinken. 

When you start taking care of yourself, you start feeling better, you start looking better and you even start to attract better. It all starts with you.

Daniëlle van der Schoot

Weer vertrouwen in mijn lijf

'Ik heb gekozen voor de Restart, omdat ik wilde ontdekken op welke manier ik eet, invloed heeft op mijn gevoel, energie en gezondheid. Door samen met Liesbeth in mijn gewoontes te duiken, de resultaten zwart op wit te zien en haar uitgebreide advies op te volgen, merkte ik in een paar weken tijd al zo'n verschil in mijn lijf. Fysieke klachten verdwenen geleidelijk en ik kreeg er energie voor terug. Ik begon iets later met de Detox, die heel goed te volgen was, omdat ik met alle adviezen al gewend was aan een nieuwe manier van eten. Liesbeth checkte regelmatig in en gaf tips en support wanneer nodig. Het resultaat is zoveel meer dan ik verwacht had. Ik ben vooral dankbaar dat ik weer vertrouwen heb in mijn lijf en wat het nodig heeft. Dit programma heeft me echt houvast en inzichten gegeven voor de lange termijn. Ik gun iedereen deze persoonlijke aanpak en ervaring!'

Het is aan jou...

In dit traject werk ik met verschillende bloedtesten, omdat ik wil weten hoe je er mentaal en fysiek voor staat. Maar ook hoe je leverwerking is, hoe het met je hormonen gesteld is en hoeveel stress je ervaart. De EMB bloedtest geeft je essentiële inzichten die ik voor je uitwerk in een waardevol persoonlijk advies.

Verder gaan we uitzoeken hoe je reageert op heel veel verschillende soorten voeding (90 soorten om precies te zijn) en hoe het met je darmgezondheid gesteld is. Eén van de belangrijkste oorzaken van een onzuivere huid, vermoeidheid en andere vage klachten komen vanuit de darmen. Darmen kunnen getriggerd worden door bijvoorbeeld stress, medicijnen of antibiotica, maar ook door voeding. En als jij precies weet wat die trigger is kunnen we de darmen weer helpen herstellen en daarmee ook je huid, energieniveau en algehele gezondheid snel verbeteren. Je krijgt dan ook een persoonlijke voedingsgids.

En natuurlijk gaan we de lever - onze belangrijkste detoxfabriek - ondersteunen. Tijdens de Detox leer je nieuwe recepten kennen, eet je 3 gezonde maaltijden per dag en voed je jezelf. Met gezonde voeding, een wandeling en een heerlijk heet bad of een bezoekje aan de sauna.

Verder leer je over hormonen, de werking van je organen,  huidproducten en -behandelingen, vitaminen en mineralen, stress en nog veel meer. Er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Ik kijk naar jou met een holistische blik. Zo vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken voor een stralende huid, een gelukkiger gevoel en een gezonde lichaam.

Je kunt eigenlijk twee kanten op. Doen wat je deed en dan blijft het zoals het is. Of je kunt kiezen voor de vrouw die jij wilt zijn. Waarvan je weleens een glimp het opgevangen... Die zelfverzekerde vrouw, die krachtig staat en zich energiek en gelukkig voelt. Because she went for it. 

Zij gingen je voor...

'Ik kwam vermoeid, met een emotionele disbalans en met veel lichamelijke klachten bij Liesbeth (last van veel acne, buikpijn en een gewicht waarbij ik veel onvrede voelde). Door jouw advies te volgen heb ik geen buikpijn meer, ben ik 6 kilo afgevallen, heb ik zo goed als geen acne meer, heb ik meer energie en ben ik emotioneel sterker geworden. Heel erg bedankt voor al je hulp, ondersteuning en motivatie. Dat heeft mij mega geholpen tijdens het proces!'
Julia Brouwer
'Liesbeth haar openheid en plan van aanpak sprak mij erg aan. Wat ben ik blij dat ik haar gemaild heb. Ze gaf gelijk al goede tips om beter voor mijzelf te zorgen. Ik had verschillende klachten: vermoeidheid, slecht slapen, veel buikpijn, jeuk in m’n gezicht en op m’n hoofd en altijd nog die vervelende puistjes. De uitslag kwam met een uitgebreid advies! Voeding aangepast, supplementen genomen op haar advies ook een stuk beter voor mijzelf zorgen was het plan van aanpak. Al na 2 weken merkte ik het verschil. Beter slapen, meer energie, een mooiere huid!'
Renske Mook
‘Na maanden aanmodderen met mijn huid, verschillende skincare producten, de dermatoloog en maanden antibiotica was ik er helemaal klaar mee! Ik kwam uiteindelijk bij Liesbeth terecht. Zij gaf mij advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Ik ben nu bijna een jaar verder en mijn huid is nog steeds rustig!’
Iris Brakel

'Die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!’

Elke dag een reep chocola, zo lekker, maar ook zo ongezond. De knop moest om! Gelukkig zag ik dit programma en heb ik in januari besloten hiermee te starten. Ik leefde voor mijn gevoel best gezond, maar mijn dagelijkse reep chocolade en enorme zoetbehoefte daar wilde ik echt van af.

Ik startte met de EMB-test en daarna de 10-daagse Detox. Vooraf maakte ik me daar heel druk om: 10 dagen alleen maar groenten ‘ik ga dan van mijn stokje hoor!’, maar nee, hoe fijn was dit! Ik heb zo anders leren eten. Weg acné, welkom energie en die platte buik, wauw!

Liesbeth kon ik altijd appen bij vragen en toen we de uitslag van de EMB-test hadden ben ik ook na de detox verder gegaan met veel groenten en fruit eten en suiker, lactose en gluten zoveel mogelijk te mijden in mijn voeding. Het gekke is dat ik het niet eens mis! Een reep kan ik gerust laten liggen, terwijl ik daar eerder echt speciaal voor naar het tankstation reed ’s avonds!

Ik kan het programma met Liesbeth ontzettend aanraden. Liesbeth sleept je er doorheen, heeft veel kennis en geeft je echt een prettig gevoel! Het was even doorzetten, maar het resultaat: die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!

Nicole Wenting

Yes, dat wil ik ook!

Na The Restart

 • Voel je je fitter en energieker
 • Heb je inzichten in je mentale en fysieke gesteldheid
 • Heb je een betere hormoonbalans
 • Een gezondere darmflora
 • Ben je tot 4 kilo lichter

PLATINUM

3 maanden 1:1 coaching 

2495,-

895,- 

                                       3 maandtermijnen

  • Kick off ( online of bij mij in de praktijk)
  • EMB bloedtest
  • Samen uitgebreid bespreken uitslag EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox
 • Heerlijke recepten
 • Voedselintolerantietest IGG (90 voedselallergenen)
 • Uitgebreid voeding-, leefstijl- en suppletieadvies
 • Skincare van Loïs Lee 
 • Elke week toegang tot 1:1 coachingcall
 • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp (hoogste prioriteit)
 • Een heerlijke lunch samen met mij bij jou in de buurt
Yes, dit wil ik! 
START: in de week van 10 april!
GOLD

3 maanden 1:1 coaching

1495,-

560,-
                                       3 maandtermijnen
  • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox
 • Voedselintolerantietest IGG (90 voedselallergenen
 • Uitgebreid voeding-, leefstijl- en suppletieadvies
 • Skincare van Loïs Lee
 • 4x  coachingcall
 • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp


Yes, dit wil ik!
START: in de week van 10 april!
SILVER

3 maanden 1:1 coaching

799,-
299,-

                                       3 maandtermijnen

 • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox
 • Uitgebreid voeding-, leefstijl- en suppletieadvies
 • Skincare van Loïs Lee 
 • 3 x coachingcall
 • Onbeperkt vragen stellen via WhatsApp
Yes, dit wil ik!
START: in de week van 10 april!

Hold space for the next level version of you. She's coming.