SPORTVASTEN

Een strakkere buik, betere conditie en meer energie

Betere conditie

Strakkere buik

Kilo's lichter

Je voelt je vermoeid, je kleding zit net wat te strak en je buik oogt opgeblazen. Je bent in beweging en probeert op je voeding te letten, maar toch blijft het gewenste resultaat uit.


Het liefst spring jij in de ochtend je bed uit, heb je genoeg energie om te werken én te sporten en zit dat favoriete kledingstuk weer als gegoten. En wat nou als ik jou vertel dat dat voor jou binnen handbereik is? 


In slechts 10 dagen kan er een hoop veranderen...


Hou jij va​​​​n een sportief avontuur?

En wil jij...

 • een strakkere buik?
 • je conditie verbeteren?
 • meer energie en een fitter gevoel?
 • je gezondheid verbeteren?
 • en 2-6 kilo afvallen?


Wat is Sportvasten?

Sportvasten bestaat uit een kuur van 10 dagen waarbij je elke dag 30 minuten intensief sport. Door sporten en vasten te combineren maak jij de switch van suiker- naar vetverbranding. Dat betekent dat je je eigen overtollig vet verbrandt.

Hardlopen is een aanrader, maar ook wielrennen of een halfuur trampolinespringen zijn goede vormen van intensieve sport tijdens sportvasten. 

Hou je meer van wandelen? En wil je dezelfde mooie resultaten? Dan is Wandelvasten meer geschikt.

Tijdens het sportvasten bouw je de eerste 3 dagen je voeding af, vast je 3 dagen en drink je alleen sap, en dan bouw je in 4 dagen je voeding weer op. Tijdens de drie vastendagen maak je de switch van suiker- naar vetverbranding. 

Door gebruik te maken van de urinestrips zie je of je daadwerkelijk de switch hebt gemaakt tijdens het sportvasten. Na het sportvasten voel je je niet alleen fitter en energieker, je wordt ook beter in duursport en hebt minder zoete trek.

Gezond afvallen


In het toonaangevende International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism wordt Sportvasten genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies. Door sporten en vasten te combineren kan jij ook die switch maken van suiker- naar vetverbranding. Door deze ultieme combi wordt een oermechanisme in de stofwisseling geactiveerd.

In de oertijd moesten onze verre voorouders dagen achter elkaar jagen voor er weer iets te eten was. Door een aantal dagen te vasten wordt dit mechanisme weer geactiveerd en wordt de opname van suikers door de spieren geblokkeerd. 

De spieren worden tijdens het vasten gedwongen om de eigen suikervoorraad helemaal op te gebruiken en over te schakelen naar een optimale vetverbranding. Dat betekent dus sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale supplementen. Sportvasten dus.

Resultaten:

 • 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
 • Energieker en fitter
 • Minder trek in zoetigheid
 • Verbeterde conditie
 • Strakkere buik


Afvallen, meer energie en een scherpere mindset.

Sportvasters aan het woord...

Het was een geweldig avontuur! Niet alleen fysiek maar ook mentaal heb ik er veel van geleerd. 10 dagen volledig gefocust op mezelf en mijn lijf, wat vond ik dat fijn. Op de laatste dag vond ik het zelfs erg jammer dat de 10 dagen voorbij waren!


Wat ik vooral erg prettig vond is dat je een strak en duidelijk protocol ontvangt waar precies in beschreven staat wat je mag eten, hoeveel je moet trainen etc. Daarnaast kon ik Liesbeth 24/7 appen of bellen als ik vragen had.


Vooral haar liefdevolle aanmoediging en benadering heb ik als erg prettig ervaren.
Annelies Smale

Het was voor mij tijd om op een andere manier naar mijn voedingspatroon te kijken. In een maatschappij waar alles met 3 klikken besteld is, de kasten uitpuilen en er geen enkele beperking is qua inname wilde ik mijzelf eens testen. Mentaal! 

Liesbeth heeft me daarbij geholpen en in 10 dagen tijd zoveel inzicht en uitzicht gegeven dat ik tegenwoordig dagelijks even “vast”.


Ik ben zelf een zeer actieve wielrenner en met fantastische PR-en op o.a. de Brienenoordbrug weet ik hoe relevant gewicht en fitheid zijn voor optimale prestaties. De reset is mij heel goed bevallen en de begeleiding van Liesbeth is daarin onmisbaar geweest!

Daniël van Houdt

Tien dagen volop genoten! Oké, misschien waren de 4 sapdagen (vooral de laatste twee sapdagen) best pittig :-). Maar buiten dat, ik vond het een geweldig avontuur en heb ik er oprecht van genoten. Zo fijn om tien dagen zo met mijn lijf en gezondheid bezig te zijn. Ik vond het dan ook echt jammer toen het sportvasten voorbij was. 


De fijne begeleiding van Liesbeth, de lieve en motiverende berichtjes die je iedere dag van haar krijgt, zorgen voor zo’n boost om er voor te gaan. Ook de zoom meetings waren super fijn, ze neemt echt de tijd om alles uit te legen. Daardoor voel je echt dat je dit avontuur samen met haar aan gaat! 


Naast de 2,5 kilo die ik ben afgevallen vind ik de grootste winst dat ik de liefde voor het sporten weer heb terug gevonden. Het half uurtje sporten per dag probeer ik er dan ook echt in te houden, want het geeft me zoveel extra energie. Ik kan het sportvasten samen met Liesbeth dan ook echt aan iedereen aanraden! Het zal voor mij zeker niet de laatste keer zijn!!

Stephanie van den Berg
Na een pittige zwangerschap en de daarop volgende gezondheidsproblemen was het begin dit jaar voor mij tijd om te investeren in mijn gezondheid. Ik volgde de detox bij Liesbeth. Ik had een ontzettend mooi resultaat; 3 kilo lichter en ik voelde mij veel fitter en energieker! De gezonde leefstijl heb ik doorgezet waardoor ik vervolgens nog extra kilo’s kwijtraakte.


Graag wilde ik van mijn laatste kilo’s af en uiteindelijk heb ik afgelopen maand ook het sportvasten gedaan. Ik wilde graag mijn uiteindelijke streefgewicht bereiken.


Dit is zeker gelukt! Ik ben wederom circa 4 kilo afgevallen. Liesbeth heeft mij ontzettend fijn begeleid. Ze heeft echt geluisterd naar mijn verhaal en doelen en samen was het een fijn avontuur! Liesbeth heeft mij dagelijks tips gegeven en zorgde voor de juiste motivatie. Beide kuren hebben mij een heel fit gevoel opgeleverd waarbij ik hele fijne blijvende resultaten heb behaald! Voor iedereen die twijfelt kan ik het zeker aanraden!
Yvonne Faber

'Na 2 zwangerschappen ontdekte ik Sportvasten. Het gaf mij niet alleen het plezier om te sporten weer terug, ook een slanker lichaam en meer energie. Tijdens het Sportvasten verloor ik zo'n 3-4 kilo en ook daarna bleef ik afvallen en verloor ik ruim 10 kilo.'

Nu 299,-

Sportvasten

 • Start wanneer jij wilt!
 • Inclusief kick-off via Zoom
 • Ik sta 10 dagen als jouw coach aan je zijde via WhatsApp
 • Sportvastenpakket met supplementen
 • Persoonlijk plan voor 10 dagen
 • 1:1 THRIVE call na het Sportvasten om de mooie resultaten te behouden of verder te verbeteren

Het waren maar 10 dagen, waar ik me doorheen moest worstelen. Nou, dat ‘worstelen’ is er nooit geweest. Het ging me zóveel makkelijker af dan ik had gedacht!  Ik ben ontzettend trots op mijn lichaam. Voel me lichamelijk en geestelijk sterk. Het is gewoon ontzettend fijn om mezelf zo te voelen en om complimentjes te krijgen. Ik ben bijna 4 kilo kwijtgeraakt in die 10 dagen.


Sacha Verdult