Sportvasten

Overgewicht, energiedips en af en toe enorme trek in zoetigheid. Herkenbaar? Steeds meer mensen hebben er last van. Als je gevoelig bent voor het ontwikkelen van overgewicht, verbrand je vooral suikers en weinig vet. Je bent dan een échte suikerverbrander.

Al meer dan 40.000 mensen hebben de sportvastenkuur gedaan, waaronder Marco Borsato, Carlos Lens, Roos Schlikker en Fatima Moreira de Melo.

Maar hoe komt het dan dat sommige mensen alles kunnen eten en niet sporten, terwijl ze geen kilo groeien? Wetenschappers denken dat dit te maken heeft met een combinatie van genetische aanleg en een specifieke stofwisseling in de spieren. Deze mensen zijn vetverbranders.

Ja, dat klinkt oneerlijk. De één werkt er hard voor en de ander hoeft er niets voor te doen… Maar ik heb goed nieuws! Iedereen kan namelijk een vetverbrander worden. Je kan switchen van suiker- naar vetverbranding. Door een combinatie van sporten en vasten kan ook jij die knop omzetten. Door te sporten en vasten wordt een oermechanisme in de stofwisseling geactiveerd. In de oertijd moesten onze verre voorouders dagen achter elkaar jagen voor er weer iets te eten was. Door een aantal dagen te vasten wordt dit mechanisme weer geactiveerd en wordt de opname van suikers door de spieren geblokkeerd. De spieren worden tijdens het vasten gedwongen om de eigen suikervoorraad helemaal op te gebruiken en over te schakelen naar een optimale vetverbranding. Dat betekent dus vasten en intensief bewegen. Sportvasten dus.

Sportvasten: afvallen, energie en mooie sportresultaten

Om tijdens het sportvasten tekorten te voorkomen slik je voedingssupplementen. Deze supplementen ondersteunen niet alleen je vetverbranding. Ze houden je ook fit, je brein helder en je immuunsysteem en spieren op peil. Als je lichaam tijdens de 10-daagse kuur gewend is geraakt aan het verbranden van vet, voel je je niet alleen energieker, maar word je ook beter in duursport en heb je minder zoete trek. En ja, je valt er ook van af! Tijdens het sportvasten verliezen vrouwen gemiddeld 2 tot 4 kilo aan gewicht en mannen 3 tot 6 kilo.

Sportvasten geeft je een kickstart!

Sportvasten bestaat uit een kuur van 10 dagen waarbij je elke dag 30 minuten intensief sport. Hardlopen is een aanrader. Daarnaast bouw je de eerste 3 dagen je voeding af, vast je 3 dagen en in 4 dagen bouw je je voeding weer op. Tijdens de drie vastendagen maak je de switch naar vetverbranding. Of je daadwerkelijk de switch hebt gemaakt tijdens het sportvasten, maak je gebruik van de urinestrips.   Na het sportvasten kan jouw nieuwe lifestyle beginnen! Om het mooie resultaat na de kuur te behouden is het belangrijk dat je twee tot drie keer in de week blijft sporten en gezond blijft eten. En dat is na het sportvasten gelukkig een stuk makkelijker geworden. Sportvasten geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl.

Al meer dan 40.000 mensen hebben de Sportvastenkuur gedaan, waaronder Marco Borsato, Carlos Lens, Roos Schlikker en Fatima Moreira de Melo.

Dit zijn de gemiddelde resultaten na het sportvasten:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
  • Meer energie & een fitter gevoel
  • Verbeterde sportresultaten
  • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Wil jij ook sportvasten? Neem dan contact op!

Sportvasten Make the Switch man/vrouw

Sportvasten 

  • Persoonlijk begeleiding gedurende de sportvastenkuur
  • Het Sportvastenboek

Supplementen:

  • Multivitamine man/vrouw
  • Omega Health 60% met choline
  • Metabolic Switch Aardbei sachets
  • Calcium Magnesium Zink

249,-

Maak een afspraak
Pin It