SPORTVASTEN

Een strakkere buik, betere conditie en meer energie

Betere conditie

Strakkere buik

Kilo's lichter

Hou jij va​​​​n een sportief avontuur?

En wil jij...

 • een strakkere buik?
 • je conditie verbeteren?
 • meer energie en een fitter gevoel?
 • je gezondheid verbeteren?
 • en een paar kilo afvallen?


Wat is Sportvasten?

Sportvasten bestaat uit een kuur van 10 dagen waarbij je elke dag 30 minuten intensief sport. Door sporten en vasten te combineren maak jij de switch van suiker- naar vetverbranding. Dat betekent dat je je eigenovertollig vet verbrandt.

Hardlopen is een aanrader, maar ook wielrennen of een halfuur trampolinespringen zijn goede vormen van intensieve sport tijdens sportvasten. 

Tijdens het sportvasten bouw je de eerste 3 dagen je voeding af, vast je 3 dagen en drink je alleen sap, en dan bouw je in 4 dagen je voeding weer op. Tijdens de drie vastendagen maak je de switch van suiker- naar vetverbranding. 

Door gebruik te maken van de urinestrips zie je of je daadwerkelijk de switch hebt gemaakt tijdens het sportvasten. Na het sportvasten voel je je niet alleen fitter en energieker, je wordt ook beter in duursport en hebt minder zoete trek.

Vrouwen verliezen gemiddeld 2 tot 4 kilo aan gewicht en mannen 3 tot 6 kilo in 10 dagen.

Gezond afvallen


In het toonaangevende International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism wordt Sportvasten genoemd als de snelste effectieve methode voor gezond gewichtsverlies. Door sporten en vasten te combineren kan jij ook die switch maken van suiker- naar vetverbranding. Door deze ultieme combi wordt een oermechanisme in de stofwisseling geactiveerd.

In de oertijd moesten onze verre voorouders dagen achter elkaar jagen voor er weer iets te eten was. Door een aantal dagen te vasten wordt dit mechanisme weer geactiveerd en wordt de opname van suikers door de spieren geblokkeerd. 

De spieren worden tijdens het vasten gedwongen om de eigen suikervoorraad helemaal op te gebruiken en over te schakelen naar een optimale vetverbranding. Dat betekent dus sporten, (sap)vasten en het gebruik van speciale supplementen. Sportvasten dus.

Resultaten:

 • 2 tot 6 kilo gewichtsverlies
 • Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
 • Energieker en fitter
 • Minder trek in zoetigheid
 • Verbeterde conditie
 • Strakkere buik
 • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaam


Afvallen, meer energie en een scherpere mindset.

Sportvasters aan het woord...

Het was een geweldig avontuur! Niet alleen fysiek maar ook mentaal heb ik er veel van geleerd. 10 dagen volledig gefocust op mezelf en mijn lijf, wat vond ik dat fijn. Op de laatste dag vond ik het zelfs erg jammer dat de 10 dagen voorbij waren!


Wat ik vooral erg prettig vond is dat je een strak en duidelijk protocol ontvangt waar precies in beschreven staat wat je mag eten, hoeveel je moet trainen etc. Daarnaast kon ik Liesbeth 24/7 appen of bellen als ik vragen had.


Vooral haar liefdevolle aanmoediging en benadering heb ik als erg prettig ervaren.
Annelies Smale

Het was voor mij tijd om op een andere manier naar mijn voedingspatroon te kijken. In een maatschappij waar alles met 3 klikken besteld is, de kasten uitpuilen en er geen enkele beperking is qua inname wilde ik mijzelf eens testen. Mentaal! 


Liesbeth heeft me daarbij geholpen en in 10 dagen tijd zoveel inzicht en uitzicht gegeven dat ik tegenwoordig dagelijks even “vast”.


Ik ben zelf een zeer actieve wielrenner en met fantastische PR-en op o.a. de Brienenoordbrug weet ik hoe relevant gewicht en fitheid zijn voor optimale prestaties. De reset is mij heel goed bevallen en de begeleiding van Liesbeth is daarin onmisbaar geweest!

Daniël van Houdt

'Na 2 zwangerschappen ontdekte ik Sportvasten. Het gaf mij niet alleen het plezier om te sporten weer terug, ook een slanker lichaam en meer energie. Tijdens het Sportvasten verloor ik zo'n 3-4 kilo en ook daarna bleef ik afvallen en verloor ik ruim 10 kilo.'

Nu voor 299,-

Sportvasten

 • 1-op-1 coaching
 • Kick-off via Zoom (30 minuten)
 • Sportvastenpakket met supplementen
 • Persoonlijk plan voor 10 dagen
 • Dagelijks contact via WhatsApp
 • Start wanneer jij wilt!

Het waren maar 10 dagen, waar ik me doorheen moest worstelen. Nou, dat ‘worstelen’ is er nooit geweest. Het ging me zóveel makkelijker af dan ik had gedacht!  Ik ben ontzettend trots op mijn lichaam. Voel me lichamelijk en geestelijk sterk. Het is gewoon ontzettend fijn om mezelf zo te voelen en om complimentjes te krijgen. Ik ben bijna 4 kilo kwijtgeraakt in die 10 dagen.


Sacha Verdult