Vegan Detox - Studio Health

VEGAN DETOX

ONTGIFTEN, AFVALLEN EN MEER ENERGIE

De 10-daagse Vegan Detox is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het eten van veel plantaardige voeding in combinatie met lichaamsbeweging levert een boost op voor je weerstand. Door dierlijke vetten grotendeels te vermijden en veel meer plantaardig voedsel te eten – waaronder een aantal dagen vegan – ontgift het lichaam sneller en gaat het meer vet verbranden.

Deze Vegan Detox is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of de weerstand wil verbeteren. Ook geeft deze kuur je een kickstart naar een nieuwe, gezondere leefstijl!

A HEALTHY OUTSIDE STARTS FROM THE INSIDE

Overgewicht door gifstoffen

De helft van de Nederlanders heeft overgewicht. En dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Gifstoffen blijken een essentiële rol te spelen bij het proces van slecht afvallen of snel aankomen.

We worden continu blootgesteld aan gifstoffen. Via voeding of de omgeving komen gifstoffen in ons lichaam terecht. Denk bijvoorbeeld aan zware metalen, dioxines (in vette vissoorten), weekmakers, pesticiden en luchtvervuiling.

Gifstoffen in je lichaam kunnen de volgende klachten geven:

Mijn ervaring met de Vegan Detox

MOOIE HUID EN MEER ENERGIE

De Vegan Detox geeft je in 10 dagen weer even extra structuur. Ik adviseer mijn cliënten altijd om elke dag 500 gram groenten per dag te eten. En ik merk dat dit voor veel mensen best een uitdaging is. De Vegan Detox helpt je hier enorm bij. Het geeft je echt een kickstart naar een gezonde leefstijl. Even geen tussendoortjes, elke dag bewegen het is goed vol te houden. Je hebt na 10 dagen een 'schoon' gevoel en je huid ziet er echt mooier uit!

RECEPTEN

In het persoonlijke protocol staat precies wat je elke dag eet en welke supplementen je neemt. Dat maakt het heel overzichtelijk. Ook het magazine staat vol lekkere recepten. Dat zorgt voor voldoende variatie in de gerechten. Je eet dus heel veel plantaardige voeding en dat zorgt ervoor dat je je lichaam goed helpt ontgiften en dat wordt ondersteund door de supplementen. Ook ga je tijdens de de detox een keer naar de sauna of in een heet bad. Dat is toch heerlijk?

2 kilo

Ik ben door de detox 2 kilo afgevallen. Maar ik zag het vooral aan mijn huid. Die zag er echt mooier uit. En niet te vergeten, een fitter gevoel en meer energie!

10 DAGEN. NEW MINDSET. NEW YOU.

Vegan

Tijdens de 10-daagse Vegan Detox bouw je je voeding af door een aantal dagen volledig veganistisch te eten. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je je voeding weer op en slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Je valt af met een blijvend resultaat en bent lekker energiek!

Sauna of een heet bad

Tijdens de detox ga je elke dag bewegen of sporten en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen. Je eet minimaal de helft van je voeding biologisch en je eet al je voeding binnen 10 uur. De andere 14 uur kan je lichaam vetcellen en gifstoffen uitscheiden. Ook ga je tijdens de kuur minimaal één keer naar de sauna of neem je een heet bad om extra gifstoffen uit te zweten. Verder eet je veel plantaardige voeding en heb je geen honger tijdens de detox.

En wil jij...

LET'S DO THIS!

BASIS

249

vegan detox
10 dagen

PREMIUM

399

vegan detox
3 maanden

Pin It