DETOX

Ontgiften, afvallen en meer energie

Ontgiften

Afvallen 

Meer energie

Herkenbaar?

Heb je regelmatig last van vermoeidheid, een onrustige huid, stemmingswisselingen, hoofdpijn en onrustige darmen? En wil je graag een paar kilo kwijt, maar heb je moeite om af te vallen?

Dit kunnen tekenen zijn van een slechte ontgifting.

We worden continu blootgesteld aan gifstoffen. Via voeding of de omgeving komen gifstoffen in ons lichaam terecht. Denk bijvoorbeeld aan zware metalen, dioxines (in vette vissoorten), weekmakers, pesticiden en luchtvervuiling.

De helft van de Nederlanders heeft overgewicht. En dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen.

Gifstoffen spelen een essentiële rol bij het proces van slecht afvallen of snel aankomen.

Gezonde voeding 

Door veel groenten te eten ondersteun je je lever, de belangrijkste detoxfabriek die je hebt! Tijdens deze detox eet je veel plantaardige voeding. En eet je drie gezonde maaltijden per dag, ondersteunt met supplementen. Dit helpt je effectief ontgiften, zodat jij je weer lekker fit en energiek voelt. 

Er is niets frustrerender dan je vermoeid en futloos voelen als de dag nog maar net is begonnen. Dat kan dus echt anders. En dat is ook voor jou weggelegd. Voeding is daarbij de eerste stap.

Wil jij graag aan een betere gezondheid, een fitter gevoel, meer energie én een mooiere huid? En wil je voelen en zien wat voeding écht met je doet? Dan is dit iets voor jou.

Deze detox geeft je meteen een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Hoe zou het zijn als....

 • Je je fitter en energieker voelt?
 • Je hormonen beter in balans zijn?
 • Je darmen rustig voelen?
 • Je weerstand een boost krijgt?
 • Je huid straalt?
 • Je zo'n 2 tot 4 kilo afvalt?


A healthy outside starts from the inside

Zo ziet de Detox eruit 

Tijdens deze detox eet je drie heerlijke maaltijden per dag en eet je veel plantaardige voeding. Verder maak je elke dag een wandeling en beweeg je voldoende om gifstoffen in je lichaam makkelijker af te voeren. Je eet minimaal de helft van je voeding biologisch en je eet al je voeding binnen 10 uur. Zo komt het lichaam ook aan andere processen toe en kan je lichaam makkelijker vetcellen en gifstoffen uitscheiden. 

Ook ga je tijdens de kuur minimaal één keer naar de sauna of neem je een heet bad of douche om extra gifstoffen uit te zweten. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl.

10 dagen. New mindset. New you.

Nu voor 199,-

Detox

 • Start wanneer jij wilt
 • Incl. kick-off sessie via Zoom
 • Persoonlijk Detox-plan voor 10 dagen
 • Incl. Detox-pakket met supplementen
 • 3 receptenboeken (1 hardcopy, 2 digitaal)
 • Tijdens de 10-daagse kuur contact via mail of Whatsapp

Ja, ik start met de Detox! 

Na betaling neem ik binnen 24 uur contact op

Zo hebben zij de Detox ervaren

Mooie huid, betere stoelgang en 2 kg kwijt

Dit was mijn derde detox en by far m’n favoriet. Liesbeth haar begeleiding is superfijn en wat ik ook super vond is dat je zelf je maaltijden kan samenstellen. Ik had keus uit wel 40 recepten! Ik gebruik de recepten nog steeds en sinds de detox voel ik me een stuk beter! M’n huid is weer mooi, m’n stoelgang voelt goed – al m’n doelen zijn behaald! Ik ben blijvend zelfs 2kg kwijt. Nu op naar de laatste 3 : ). Deze tien dagen werkten super motiverend en zo fijn om te ervaren wat goede voeding met je doet. Ik raad het iedereen aan, al is het maar om je eigen grenzen te verleggen en leren 'nee' te zeggen tegen voeding dat je eigenlijk niet voedt.
Alexandra Tolsma
Ik hanteer nog steeds hetzelfde ritme
Enorm, fijne begeleiding vanaf het begin. Goede motiverende kracht bij eventuele dips aangevuld met fijne tips. Haar enthousiasme en energie werken aanstekelijk. Ik wilde gezonder en meer plantaardig voeding gaan eten. En mede door Liesbeth haar enthousiasme, passie en energie ben ik dit daadwerkelijk ook gaan doen. Zelfs nu de kuur is afgelopen hanteer ik hetzelfde ritme: smoothie in de ochtend en in de avond maak ik heerlijke, gezonde gerechten.Bart Kramp
Minder opgeblazen
Ik kijk met veel plezier terug op mijn Vegan Detox. Het heeft mij gegeven wat ik nodig had: de focus op plantaardig eten en het beter leren begrijpen van mijn lichaam. De recepten, appjes en ondersteuning van Liesbeth hebben gezorgd dat de maaltijd met brood of pasta als basis verschoof naar groenten en fruit als basis. Ik voel mij door de Detox minder opgeblazen en weet zodra ik mijn focus verlies, weer snel terug kan schakelen. Ben heel blij dat ik het heb gedaan!Geneviève