DETOX

Herkenbaar?


Dit kunnen tekenen zijn van een slechte ontgifting. We worden continu blootgesteld aan gifstoffen. Via voeding of de omgeving komen gifstoffen in ons lichaam terecht. Denk bijvoorbeeld aan zware metalen, dioxines (in vette vissoorten), weekmakers, pesticiden en luchtvervuiling.

De helft van de Nederlanders heeft overgewicht. En dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Gifstoffen spelen een essentiële rol bij het proces van slecht afvallen of snel aankomen.

ONTGIFTEN, AFVALLEN EN MEER ENERGIE

Door veel groenten te eten ondersteun je je lever, de belangrijkste detoxfabriek die je hebt! Tijdens deze detox eet je veel plantaardige voeding. Dit helpt je effectief ontgiften, zodat jij je weer lekker fit en energiek voelt. 

Wil jij graag werken aan een betere gezondheid, een fitter gevoel, meer energie én een mooiere huid? Dan is dit iets voor jou. Deze detox geeft je meteen een kickstart naar een gezondere leefstijl. En het geeft je meteen een kickstart naar een gezondere leefstijl.

A HEALTHY OUTSIDE STARTS FROM THE INSIDE

Wat is de Vegan Detox?

Deze 10-daagse detox is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Door veel plantaardige voeding en regelmatig vegan te eten in combinatie met lichaamsbeweging geef je je weerstand een boost. En dat betekent een stralende huid, een betere spijsvertering, meer energie en een betere hormoonbalans.

Door een aantal dagen dierlijke voeding te vermijden en meer plantaardig te eten, gaat het lichaam sneller ontgiften én meer vet verbranden. Tijdens de kuur slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen.

Dit programma is voor iedereen die fit, energiek en gezond wil blijven of worden. Are you ready?

10 DAGEN. NEW MINDSET. NEW YOU.

DETOX

175
  •  

vegan detox
10 dagen

Hoe zou het zijn als...

Dit zeggen anderen over de Vegan Detox

Dit ga je doen...

Tijdens de detox ga je elke dag bewegen of sporten en vooral zweten om de gifstoffen in je lichaam af te voeren. Je eet minimaal de helft van je voeding biologisch en je eet al je voeding binnen 10 uur. De andere 14 uur kan je lichaam vetcellen en gifstoffen uitscheiden. 

Ook ga je tijdens de kuur minimaal één keer naar de sauna of neem je een heet bad om extra gifstoffen uit te zweten. Verder eet je veel plantaardige voeding en heb je geen honger tijdens de detox. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl.

LET'S DO THIS!

LEKKER OVERZICHTELIJK

In het persoonlijke protocol staat precies wat je elke dag eet en welke supplementen je neemt. Dat maakt het heel overzichtelijk. Ook het magazine staat vol lekkere recepten. Dat zorgt voor voldoende variatie in de gerechten. Je eet dus heel veel plantaardige voeding en dat zorgt ervoor dat je je lichaam goed helpt ontgiften en dat wordt ondersteund door de supplementen. Ook ga je tijdens de detox lekker wandelen en een keer naar de sauna of in een heet bad. Precies. Lekker eten en heerlijk genieten.
De Vegan Detox geeft je in 10 dagen weer even extra structuur. Ik adviseer mijn cliënten altijd om elke dag 500 gram groenten per dag te eten. En ik merk dat dit voor veel mensen best een uitdaging is. Deze detox helpt je hier enorm bij. Het geeft je echt een kickstart naar een gezonde leefstijl. Even geen tussendoortjes, elke dag bewegen en het is goed vol te houden.
Hoewel het voor de meeste mensen niet een hoofddoel is, verlies je tijdens de detox zo'n 2 tot 4 kilo aan gewicht. En dat is mooi meegenomen toch? De meeste mensen ervaren vooral meer energie en een fitter gevoel. En niet te vergeten, een mooiere huid. Deze detox geeft je heel veel structuur en daarom zorgt het voor een vliegende start naar een gezonde leefstijl.

BASIS

175
  •  

vegan detox
10 dagen