EMB BLOEDTEST

Hoe zit het eigenlijk écht met jouw energie? Luister jij naar de signalen van je lichaam? Weet jij wat je lichaam je wil vertellen? 

Ben je benieuwd of je een tekort hebt aan bepaalde vitaminen en mineralen? Of loop je al langer met vage klachten maar weet je niet wat de oorzaak is?

Als je je al langer vermoeid en futloos voelt, het gevoel hebt dat je hormonen uit balans zijn of last hebt huidklachten, wil je graag weten wat de oorzaak is.

De EMB bloedtest in combinatie met mijn kennis als orthomoleculair therapeut en hormooncoach geeft je duidelijkheid. 

Dus wil jij nu weleens precies weten hoe je er fysiek en mentaal voor staat? Dan ben je hier op de juist plek!

De EMB bloedtest: een holistische benadering

Zoals je misschien wel weet kan een bloedtest bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. 

Maar wist je dat er veel meer informatie uit bloed gehaald kan worden? De EMB bloedtest heeft een andere insteek dan een reguliere bloedtest. 

Alles is energie! En zo werkt deze bloedtest ook. Deze holistische bloedtest kan ook energetische belastingen en verstoringen aantonen.

De EMB bloedtest kan deze verstoringen in het lichaam aantonen:

En meet ook deze reguliere waarden:

Marlou Volkerink deelt in deze podcast haar weg naar haar tweede zwangerschap. Ze vertelt hoe ze opnieuw zwanger raakte na het verlies van haar dochter Isa Lou. Inmiddels is ze dolgelukkig met de geboorte van haar zoon Sun.

De EMB bloedtest heeft hier mede aan bijgedragen.
Heb jij 'm al geluisterd?

BASIS

299
  •  

EMB bloedtest

PREMIUM

495
  •  

EMB bloedtest
INCL. HERTEST
4 MAANDEN

Kom je langs? Of doe je het zelf?

Je mag bij mij langs komen in de praktijk óf we doen het op afstand via Zoom. En dat is net zo makkelijk!

Via een online consult bespreken we het door jou ingevulde intakeformulier en je gezondheidsklachten. Daarna help ik je met het afnemen van bloed via een vingerprik.

Na drie weken bespreken we de uitslag uitgebreid via een online consult. Deze uitslag heb ik uitgebreid voor jou uitgewerkt, zodat jij er direct mee aan de slag kan.

Na het online consult krijg je het uitgebreide persoonlijke adviesplan via de mail toegestuurd. Hierin staat precies beschreven hoe jij eventuele tekorten en verstoringen in je lichaam kunt herstellen.

Na de EMB bloedtest weet jij...

Energie

Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Dat komt omdat ik zelf heb ondervonden wat gezonde voeding en leefstijl met je doet. En dat gun ik jou ook. Ik wil jou helpen om je weer energiek en topfit te voelen!

Interesse in gezondheid heb ik altijd gehad. Maar toen ik zelf vage klachten kreeg, wilde ik uitzoeken hoe het écht zat. Want wat is nou precies de oorzaak van die klachten? Nu ik weet hoe het zit, wil ik jou daar dolgraag mee helpen. 

Als je je niet fit en energiek voelt en al langere tijd vage klachten ervaart, heeft dat een enorme impact op je kwaliteit van leven. De EMB bloedtest geeft je duidelijkheid: het geeft een inkijkje in je fysieke én mentale gesteldheid. Zo weet je precies waar je aan moet werken.

Het uitgebreide actieplan laat je precies zien op welke punten jij je gezondheid kan verbeteren. Het laat bijvoorbeeld zien of je een vitamine- of mineralentekort hebt, of je intoleranties hebt voor bepaalde voeding, hoe het met je stresshormonen gesteld is en of er energetische blokkades zijn. En nog veeeeeel meer. Ja, deze bloedtest werkt energetisch. Jij en ik. Wij zijn energie. Alles is immers energie! Ik help je graag om je weer fit, gezond en energiek te voelen!

NU IS HET MOMENT OM HET ANDERS TE DOEN

BASIS

299
  •  

EMB bloedtest

PREMIUM

495
  •  

EMB bloedtest
INCL. HERTEST
4 MAANDEN

Wat anderen zeggen...