THE GLOW UP TRANSFORMATION 


In 6 weken een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam

Inzicht

Onderzoeken wat er uit balans is en hoe je er mentaal en fysiek voor staat.

Interactie

Een duidelijk persoonlijk plan met concrete acties om jouw doel te bereiken.

Impact

Een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.

Get that glow!

Je wil graag een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar toch lukt het niet. Je mist iets.


Je wil graag duidelijkheid. Je wil weten hoe je ervoor staat én wat jij écht nodig hebt om je goed te voelen en je huid te verbeteren.

Er is niemand zoals jij. Jij bent uniek. Daarom is de Glow Up geen one-size-fits-all. 

Dit traject is voor jou als je last hebt van huidklachten zoals acné of een onzuivere huid.

You’ll get what you need, I’ll promise. Na dit traject heb jij  een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.


Ja, dat wil ik!

Dit is wat je krijgt

1:1 coaching

Tijdens het traject hebben we vier keer een 1:1 coachingsgesprek via Zoom. Hierin bespreken we welke vorderingen je hebt gemaakt, maar ook waar je tegen aan loopt. Ik coach jou om de beste versie van jezelf naar boven te halen.EMB bloedtest

De EMB bloedtest geeft je inzicht in je mentale en fysieke gesteldheid en richting over waar die huidklachten vandaan komen. Deze energetische test meet onder andere je (stress)hormonen, neurotransmitters, vitaminen en mineralen, darm- en leverwerking.


Detox

Deze Detox helpt je ontgiften en geeft je daarnaast een kickstart naar een gezondere leefstijl. Je eet dagelijks drie heerlijke maaltijden, leert veel nieuwe recepten kennen en gebruikt de bijbehorende supplementen. Tijdens de Detox geniet jij van de sauna of een warm bad.

Weg met acné!

Je krijgt toegang tot het online programma Weg met acné! Dit programma geeft je de nodige inzichten en laat je precies zien waarom een holistische aanpak zo belangrijk is voor een stralende huid.Skincare by Loïs Lee

Een mooie huid begint van binnenuit, maar onderschat het resultaat van goede huidverzorging niet! Huidverzorging zonder hormoonverstorende stoffen, die de huid voedt en kalmeert. De 3 Step Beauty Ritual travelset van Loïs Lee krijg je van mij.

Altijd bereikbaar

Tijdens dit traject van 6 weken ben ik er voor je. Via WhatsApp en Voxer ben ik 24/7 bereikbaar. En dat mag overal over gaan. Je krijgt altijd een snelle reactie, zodat jij weer snel verder kan. Let's get that glowing skin!


De GLOW UP is voor jou als

je al langere tijd last hebt van een onzuivere huid en andere vage klachten zoals vermoeidheid en darmklachten. Je hebt al het een en ander geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Je wil nu gewoon weten wat er uit balans is en hoe je blijvend je huid én gezondheid kan verbeteren. 

Na de GLOW UP 

is je huid mooier, heb je meer energie en voel je je gezonder. En dat zorgt ervoor dat je lichter en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Je voelt je energieker, mooier en fitter. Je voelt beter aan wat jij nodig hebt en hebt meer vertrouwen in je lichaam.

It’s time to SHINE.

Nooit had ik puistjes, tot ik terugkwam van mijn wereldreis en ze maar niet weggingen. Ik had altijd energie voor 10, maar hoe gezond ik ook at en hoeveel ik ook bewoog en sliep, m’n energieniveau leek niet meer zo hoog te worden. Daarom heb ik een traject gedaan bij Studio Health. Liesbeth heeft me zo prettig en warm geholpen, het persoonlijke advies was direct toepasbaar. Liesbeth’s energie is aanstekelijk en inspirerend, ze weet onwijs veel over gezondheid en voeding en zorgt echt voor de persoonlijke touch.
Emma van Kampen

EMB bloedtest

Zoals je weet kan je met een bloedtest bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar wist je dat er veel meer informatie uit bloed gehaald kan worden?

In dit traject werk ik met de EMB bloedtest. De EMB bloedtest is een energetische test met een holistische benadering en is niet 1-op-1 te vergelijken met een reguliere bloedtest. Alles is energie. En zo werkt de EMB bloedtest ook. Deze holistische test kan ook energetische belastingen en verstoringen en aantonen. 


Denk bijvoorbeeld aan:

 • Vrije radicaalbelasting  
 • Leverbelasting
 • Darmverstoringen (darmflora en darmbarrière)
 • Adrenale status (stress)
 • pH-balans (zuurtegraad)
 • Pancreasinsuffinciëntie (insulineresistentie)
 • Hormonen (oestrogeen, progesteron, testosteron, cortisol etc.)
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Parasitaire en schimmelbelasting
 • Vitaminenpanel (B12, C, D etc.)
 • Mineralenpanel (magnesium, zink, chroom etc.)
 • Vetzurenbalans
 • Neurotransmitters

Disclaimer: de EMB bloedtest kan niet 1-op-1 worden vergeleken of vervangen worden door de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.

Online programma Weg met acné! 

Je krijgt in de GLOW UP toegang tot het online progamma Weg met acné! Je doorloopt elke week een module boordevol waardevolle informatie over hoe jij je huid kan verbeteren. Je leert over hormonen, de werking van je organen,  huidproducten en -behandelingen, vitaminen en mineralen, stress en nog veel meer. Er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Ik kijk graag met een holistische blik. Als je het zo aanpakt, vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken voor een stralende huid. En dat gun ik jou ook.

Detox: ontgiften, meer energie en een mooiere huid

Deze detox is ook niet voor niets onderdeel van het traject. Als je je huid, energieniveau en gezondheid blijven wilt verbeteren is voeding het allerbelangrijkste om mee te starten.

Deze Detox helpt je niet alleen energieker te worden, het verbetert ook je hormoonbalans, spijsvertering, weerstand en ook je huid krijgt een mooie glow. 

Tijdens deze detox eet je drie heerlijke maaltijden per dag en eet je veel plantaardige voeding. Verder maak je elke dag een wandeling en beweeg je voldoende om gifstoffen in je lichaam makkelijker af te voeren. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Tijdens deze Detox verlies je zo'n 2-4 kilo aan gewicht.

Een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam in één traject

Ontdek wat jij nodig hebt. Er is niemand zoals jij. Jij bent uniek.


Daarom is de Glow Up geen one-size-fits-all.


Het is precies afgestemd op wat jij nodig hebt.

'Die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!’

Elke dag een reep chocola, zo lekker, maar ook zo ongezond. De knop moest om! Gelukkig zag ik het Glow Up programma en heb ik in januari besloten hiermee te starten. Ik leefde voor mijn gevoel best gezond, maar mijn dagelijkse reep chocolade en enorme zoetbehoefte daar wilde ik echt van af.

Ik startte met de EMB-test en daarna de 10-daagse Detox. Vooraf maakte ik me daar heel druk om: 10 dagen alleen maar groenten ‘ik ga dan van mijn stokje hoor!’, maar nee, hoe fijn was dit! Ik heb zo anders leren eten. Weg acné, welkom energie en die platte buik, wauw!

Liesbeth kon ik altijd appen bij vragen en toen we de uitslag van de EMB-test hadden ben ik ook na de detox verder gegaan met veel groenten en fruit eten en suiker, lactose en gluten zoveel mogelijk te mijden in mijn voeding. Het gekke is dat ik het niet eens mis! Een reep kan ik gerust laten liggen, terwijl ik daar eerder echt speciaal voor naar het tankstation reed ’s avonds!

Ik kan het programma met Liesbeth ontzettend aanraden. Liesbeth sleept je er doorheen, heeft veel kennis en geeft je echt een prettig gevoel! Het was even doorzetten, maar het resultaat: die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!

Nicole Wenting

'Ik kwam vermoeid, met een emotionele disbalans en met veel lichamelijke klachten bij Liesbeth (last van veel acne, buikpijn en een gewicht waarbij ik veel onvrede voelde). Door jouw advies te volgen heb ik geen buikpijn meer, ben ik 6 kilo afgevallen, heb ik zo goed als geen acne meer, heb ik meer energie en ben ik emotioneel sterker geworden. Heel erg bedankt voor al je hulp, ondersteuning en motivatie. Dat heeft mij mega geholpen tijdens het proces!'
Julia Brouwer
'Ik heb meer inzicht gekregen in welke voeding juist wel of niet werkt voor mij. Mijn eczeem is aangeboren, waardoor het nooit helemaal zal verdwijnen, maar met het opvolgen van het advies zijn er haast geen uitbarstingen meer. En ik word veel energieker wakker en kom makkelijker mijn bed uit! Ik ben blij met het resultaat. Ik probeerde altijd de consequenties te verminderen, terwijl ik nu de triggers aan kan pakken. Tijdens de begeleiding (en nog steeds) kon ik altijd met mijn vragen terecht en het advies was duidelijk en realistisch! Erg fijne ervaring!'
Thirza de Ruiter
Liesbeth haar openheid en plan van aanpak sprak mij erg aan. Wat ben ik blij dat ik haar gemaild heb. Ze gaf gelijk al goede tips om beter voor mijzelf te zorgen. Ik had verschillende klachten: vermoeidheid, slecht slapen, veel buikpijn, jeuk in m’n gezicht en op m’n hoofd en altijd nog die vervelende puistjes. De uitslag kwam met een uitgebreid advies! Voeding aangepast, supplementen genomen op haar advies ook een stuk beter voor mijzelf zorgen was het plan van aanpak. Al na 2 weken merkte ik het verschil. Beter slapen, meer energie, een mooiere huid!
Renske Mook
‘Na maanden aanmodderen met mijn huid, verschillende skincare producten, de dermatoloog en maanden antibiotica was ik er helemaal klaar mee! Ik kwam uiteindelijk bij Liesbeth terecht. Zij gaf mij advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Ik ben nu bijna een jaar verder en mijn huid is nog steeds rustig!’
Iris Brakel

Nog even op een rijtje. Dit is wat je krijgt:

1:1 coaching

Tijdens het traject hebben we vier keer een 1:1 coachingsgesprek via Zoom. Hierin bespreken we welke vorderingen je hebt gemaakt, maar ook waar je tegen aan loopt. Ik coach jou om de beste versie van jezelf naar boven te halen.

EMB bloedtest

De EMB bloedtest geeft je inzicht in je mentale en fysieke gesteldheid en richting over waar die huidklachten vandaan komen. Deze energetische test meet onder andere je (stress)hormonen, neurotransmitters, vitaminen en mineralen, darm- en leverwerking

Detox

Deze Detox helpt je ontgiften en geeft je daarnaast een kickstart naar een gezondere leefstijl. Je eet dagelijks drie heerlijke maaltijden, leert veel nieuwe recepten kennen en gebruikt de bijbehorende supplementen. Tijdens de Detox geniet jij van de sauna of een warm bad.

Weg met acné!

Je krijgt toegang tot het online programma Weg met acné! Dit programma geeft je de nodige inzichten en laat je precies zien waarom een holistische aanpak zo belangrijk is voor een stralende huid.

Skincare by Loïs Lee

Een mooie huid begint van binnenuit, maar onderschat het resultaat van goede huidverzorging niet! Huidverzorging zonder hormoonverstorende stoffen, die de huid voedt en kalmeert. De 3 Step Beauty Ritual travelset van Loïs Lee krijg je van mij.

Altijd bereikbaar

Tijdens dit traject van 6 weken ben ik er voor je. Via WhatsApp en Voxer ben ik 24/7 bereikbaar. En dat mag overal over gaan. Je krijgt altijd een snelle reactie, zodat jij weer snel verder kan. Let's get that glowing skin! And so much more...
Nu 747,- (of 2 termijnen 390,-)

The Glow Up Transformation

 

 • Wil jij je huid weer laten stralen?
 • Weten hoe het zit met je hormoonbalans?
 • Wat de oorzaak is van jouw acné en hoe je dit blijvend kan verbeteren?
 • Wil je je fitter en energieker te voelen?
 • Weten of je vitaminen en mineralen tekort komt die je juist nodig hebt voor een mooie, zuivere huid?

Start: in de week van 28 augustus!


Door 1:1 coaching zijn de plaatsten beperkt!

Yes! Dit wil ik!
Ik neem na betaling binnen 24 uur contact met je op en dan plannen we snel een afspraak!