Glowing Skin Smoothies e-book

Een mooiere huid van binnenuit

Rijk aan voedingsstoffen

10 + 2 bonusrecepten

Voor een mooiere huid

Jij kan je huid beïnvloeden...

We staan er niet altijd bij stil, maar alles wat je eet en drinkt heeft een positief of negatief effect op je huid en gezondheid.

Een mooiere huid begint dan ook écht van van binnenuit. En dat doe je vooral door dagelijks voldoende groenten en fruit te eten. 

Ze zitten boordevol vitaminen en mineralen, vezels, helpen je ontgiften, je darmen gezond te houden en nog veel meer. En dat heeft allemaal weer een positief effect op je huid en gezondheid.

Als je tekorten hebt aan bepaalde vitaminen en mineralen zie je dat als eerste aan je uiteinden: je huid, haar en nagels. Want eerst worden de vitale organen voorzien: het hart, de hersenen en de longen.

Daarom adviseer ik altijd om minimaal 500 gram groenten per dag te eten. Ik merk in de praktijk dat veel mensen het lastig vinden om voldoende groenten te eten. Daarom heb ik het e-book Glowing Skin Smoothies gemaakt. 

It all adds up

Door verschillende dingen toe te passen kan jij je huid verbeteren. Denk aan voldoende slaap en ontspanning, de juiste huidproducten, beweging en het allerbelangrijkste waar het allemaal mee begint is voeding. Want met de juiste voeding kan je je huid, hormonen, darmen, slaap, gezondheid en motivatie om te bewegen en sporten beïnvloeden. Daarom staat voeding op nummer 1 om je huid en gezondheid blijvend te verbeteren.

Glowing skin is an inside job

Al deze smoothies hebben een positief effect op je huid. 

In dit e-book vind je 10 heerlijke smoothies, 2 bonusrecepten en interessante weetjes voor een mooiere huid en een gezonder lichaam. 

Als je dagelijks een lekkere smoothie met groenten neemt, zul je gaan merken dat een mooiere huid een ‘inside job’ is.

€9,95-
Nu 3,99

Een stralende huid van binnenuit

  • Heerlijke smoothies
  • Eenvoudig en snel te maken
  • Boordevol voedingstoffen voor een mooiere huid


Na aankoop kan je het e-book direct downloaden en aan de slag met het maken van lekkere gezonde smoothes voor een mooiere huid en een gezonder lichaam. Glowing Skin Smoothies: de eerste stap naar een mooiere huid.