Loïs Lee

Gezondheid en een mooie huid begint bij goede voeding, beweging en voldoende ontspanning. Gelukkig zijn er nog veel meer manieren om je gezondheid te ondersteunen. En daar neem ik je graag in mee. Loïs Lee is 100% natuurlijk, zonder hormoonverstorende stoffen en vegan. Je huid is een opneembaar orgaan. Dat betekent dat wat je op je huid smeert, rechtstreeks kan worden opgenomen in je bloedbaan. Vervolgens circuleren deze stoffen door ons hele lichaam. Dat is anders dan wanneer je iets eet: dat passeert de lever en ontgift en beschermt ons tegen schadelijke stoffen en voert ze af. Daarom is het belangrijk om te weten wat je precies op je huid smeert. Chemische stoffen hebben een negatieve invloed op je gezondheid en hormoonbalans

Wist je dat in bijna alle huidverzorgingsproducten en cosmetica hormoonverstorende stoffen zitten? Loïs Lee is 100% hormoonproof. Deze skincare is rijk aan vitaminen, mineralen en goede vetten voor je huid. Zonder schadelijke conserveermiddelen, goedkope siliconen en andere toxische stoffen. Only the real deal.


Met kortingscode liesbethglow10 krijg je eenmalig 10% korting op onderstaande skincare van Loïs Lee.

3 Step Beauty Ritual Travelset 

Deze travelset is handig om Loïs Lee eens te uit te proberen of om mee te nemen om reis. Deze set mag gewoon mee in je handbagage!

Bekijken


Gebruik code liesbethglow10 voor 10% korting

3 Step Beauty Ritual

Je beautyritueel creeër je met deze set. Super geconcentreerd en boordevol voedingsstoffen voor glowing skin! Dé basis voor jouw ochtend- en avondritueel.

Bekijken


Gebruik code liesbethglow10 voor 10% korting

Moon Magic Serum

Yes! Love this one! Deze bijzondere serum doet zijn werk terwijl jij slaapt. Het heeft een diepe herstellende en regenererende werking op de huid.

Bekijken


Gebruik code liesbethglow10 voor 10% korting

Screen Sun Screen

Dé must-have die beschermt tegen de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering: blauw licht, UVA/UVB en (lucht)vervuiling.

Bekijken


Gebruik code liesbethglow10 voor 10% korting

GLOmega 3

Deze liposomale omega 3 is op basis van algen. DHA is o.a. belangrijk voor je hart, hersenen en vaten. En een zachte, vochtrijke, soepele en rimpelvrije huid.

Bekijken


Gebruik code liesbethglow10 voor 10% korting bij 3-month-supply

No Collagen Collagen Booster™

Deze vegan booster is een inwendige moisturizer. Het zorgt voor een optimale huidconditie: stevigheid, fijne huidtextuur, gladheid en een gezonde glow.

Bekijken


Gebruik code liesbethglow10 voor 10% korting bij 3-month-supply