Hormoonbalans traject  

Hormonen in balans met

een holistische benaderingHormoonbalans traject  

Hormonen in balans met

een holistische benadering

Hormonale bloedtest

12 weken coaching

Lekkere recepten

Acné, moodswings, overgangsklachten, moeilijk kunnen afvallen, een laag libido, zware menstruaties, vruchtbaarheidsproblemen, PMS, PCOS, een onregelmatige cyclus, het zijn klachten die vrijwel altijd verband hebben met een verstoorde hormoonbalans.

Hormonen, we hebben ze allemaal nodig, maar als ze niet in de juiste verhouding aanwezig zijn kunnen ze een behoorlijke stempel drukken op je dagelijks leven.

Misschien heb je al langer het gevoel dat je de controle over je hormonen kwijt bent. De hormonale balans bij vrouwen wordt behoorlijk op de proef gesteld tijdens de menstruatiecyclus, zwangerschap en de overgang. Maar ook te weinig slaap en beweging, stress, medicijnen, suiker, koffie en alcohol beïnvloeden onze hormoonbalans.

Voel jij je hormonaal niet in balans? Dat is zonde, want er is juist heel veel aan te doen! Als jij weet welke hormonen uit balans zijn en wat jij nodig hebt, geeft dat niet alleen heel veel inzichten, maar ook handvaten naar een betere hormoonbalans.

Ben jij er klaar voor om weer lekker in je vel te zitten? Are you ready to bloom? Jij kunt erbij zijn! Ik begeleid je 1:1. Claim direct je plek of plan hier je kennismaking

 

Hormonale bloedtest

Dit traject trappen we af met een hormonale bloedtest. Hierin worden de belangrijkste hormonen gemeten en een aantal vitaminen die van belang zijn voor een gezonde hormoonbalans en een energiek gevoel. Je gaat hiervoor naar een prikpunt bij jou in de buurt met het toegestuurde testsetje. Ongeveer een week later zien wij elkaar online via Zoom en bespreken we uitgebreid de uitslag van de bloedtest en het door jou ingevulde intakeformulier. We spreken elkaar elke maand 1:1 via Zoom en tussentijds blijf ik bereikbaar voor al je vragen.

Een holistische benadering

Voeding staat aan de basis van een goede gezondheid. En wat je eet heeft effect op je hormoonbalans. Met de juiste voeding kan je je hormoonbalans beïnvloeden. En dat geldt natuurlijk ook voor slaap, voldoende ontspanning en beweging. In dit traject komen alle facetten aan bod die bijdragen aan een betere hormoonbalans. Zodat jij je weer lekker fit en energiek voelt.

Hormoonbalans Traject in 3 stappen

Hormoonbalans Traject
in 3 stappen

STAP 1

Na aanmelding ontvang je een mail met intakeformulier en krijg je een testsetje om bloed te prikken thuis gestuurd. Je kan hiervoor zelf een afspraak maken bij één van onze 800 prikpunten bij jou in de buurt. 

STAP 2

Ongeveer een week na het bloedprikken bespreken we online de uitslag van de hormonale bloedtest en het door jou ingevulde intakeformulier. Tijdens dit consult vertel ik je precies wat er uit balans is en hoe jij je weer gezond en energiek kan voelen. We nemen hier uitgebreid de tijd voor. 

STAP 3

Ik begeleid jou in 12 weken naar een betere hormoonbalans. We spreken elkaar via Zoom en ben dagelijks bereikbaar via mail en WhatsApp. Via de speciale app kan je heerlijke recepten downloaden en heb je inzichten in jouw hormonaal bloedonderzoek.

  • Wil jij weten hoe het écht met je hormoonbalans gesteld is?
  • Wat jij precies nodig hebt om je hormoonbalans te herstellen?
  • Weten welke voeding jou hier precies in ondersteunt?
  • Wil jij je weer fit en energiek voelen?
  • Een betere gezondheid en meer flow?

Dan is dit Hormoonbalans traject voor jou!*

*Let op! Als je anticonceptie gebruikt zoals de pil of een spiraaltje, dan is dit traject niet geschikt voor jou. Synthetische hormonen onderdrukken de lichaamseigen hormoonproductie en dat geeft afwijkende laboratoriumresultaten. Ben je onlangs gestopt met het gebruik van anticonceptie? Dan kan je na 3 tot 6 maanden deelnemen. Je kan wel alvast een kennismaking plannen. Of starten met The Health Journey die ook de hormoonbalans ondersteunt.
997,-

Hormoonbalans traject

  • 12 weken 1:1 coaching
  • Hormonale bloedtest
  • Recepten voor een betere hormoonbalans
  • Persoonlijk advies op het gebied van voeding, supplementen, slaap, ontspanning en beweging