Wil jij je gezondheid optimaliseren?

Ik help je verder.

Nice to meet you

Hi, ik ben Liesbeth. Ik ben orthomoleculair therapeut en hormooncoach. En ik help mannen en vrouwen in heel Nederland om zich weer energiek, fit en gelukkig te voelen.

Vermoeidheid, huidproblemen, darmklachten, hormonen die niet in balans zijn: het heeft altijd een onderliggende oorzaak. Hoe zou het zijn als je je fit, vitaal en zelfverzekerd voelt?

Tijdens een uitgebreid online consult van 60 minuten gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Ik heb een holistische kijk op gezondheid en geef advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. Ook bloedonderzoek en/of een voedselintolerantietest zet ik regelmatig in om een goed beeld te krijgen en om jou zo snel mogelijk te helpen om je weer fit en gezond te voelen.

Wil jij de eerste stap zetten naar een betere gezondheid en meer helderheid?

Boek je online kennismakingsconsult van 60 minuten nu voor slechts 33,-. Na betaling ontvang je een intakeformulier (zodat we direct de diepte in kunnen duiken tijdens het online consult) en krijg je toegang tot mijn agenda, zodat je direct je afspraak kan boeken.

Wil jij je gezondheid verbeteren? Of heb je last van onderstaande klachten? Dan ben je hier op de juiste plek.

  • Vermoeidheid
  • Huid- en/of darmklachten
  • Een verstoorde hormoonbalans
  • Overgewicht
  • Een gezondheidscheck

'Alle nieuwe gezonde gewoontes zijn een blijvertje’

Wat is het een fijne ervaring om samen met Liesbeth aan de slag te gaan met je gezondheid. Ik had nog maar heel weinig ervaring met supplementen en Liesbeth heeft mij hier zó veel over geleerd. Geen enkele vraag is te gek en dat is juist zo fijn. Ze kan je in no-time op je gemak stellen en denkt echt met alle vragen die je hebt mee. Dat maakt een traject bij studio Health zo waardevol omdat je hierdoor ook meer commitment hebt om alle stappen te zetten die nodig zijn.  Door de positiviteit van Liesbeth krijg je zin om aan de slag te gaan. Ik heb enorm veel geleerd, voel me echt een stuk fitter en het is een totale  restart geweest van mijn gezondheid. Mijn hormoonhuishouding is weer in balans, een rustigere huid en minder opgeblazen gevoel. Ook zijn alle nieuwe gezonde gewoontes een blijvertje ;). Een aanrader? YES!!

Rianne Allard

'Ik merkte na een paar weken al zo'n verschil in mijn lijf’

Ik heb gekozen voor dit traject, omdat ik wilde ontdekken op welke manier ik eet, invloed heeft op mijn gevoel, energie en gezondheid. Door samen met Liesbeth in mijn gewoontes te duiken, de resultaten zwart op wit te zien en haar uitgebreide advies op te volgen, merkte ik in een paar weken tijd al zo'n verschil in mijn lijf. Fysieke klachten verdwenen geleidelijk en ik kreeg er energie voor terug. Liesbeth checkte regelmatig in en gaf tips en support wanneer nodig. Het resultaat is zoveel meer dan ik verwacht had. Ik ben vooral dankbaar dat ik weer vertrouwen heb in mijn lijf en wat het nodig heeft. Dit programma heeft me echt houvast en inzichten gegeven voor de lange termijn. Ik gun iedereen deze persoonlijke aanpak en ervaring!

Daniëlle van der Schoot

'Die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!’

Elke dag een reep chocola, zo lekker, maar ook zo ongezond. De knop moest om! Gelukkig zag ik het Glow Up programma en heb ik in januari besloten hiermee te starten. Ik leefde voor mijn gevoel best gezond, maar mijn dagelijkse reep chocolade en enorme zoetbehoefte daar wilde ik echt van af.

Hoe fijn was dit! Ik heb zo anders leren eten. Weg acné, welkom energie en die platte buik, wauw!

Liesbeth kon ik altijd appen bij vragen en toen we de uitslag van de test hadden ben ik verder gegaan met veel groenten en fruit eten en suiker, lactose en gluten zoveel mogelijk te mijden in mijn voeding. Het gekke is dat ik het niet eens mis! Een reep chocola kan ik gerust laten liggen, terwijl ik daar eerder echt speciaal voor naar het tankstation reed ’s avonds!

Ik kan een traject met Liesbeth ontzettend aanraden. Liesbeth sleept je er doorheen, heeft veel kennis en geeft je echt een prettig gevoel! Het was even doorzetten, maar het resultaat: die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!

Nicole Wenting

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?