Online programma Weg met acné!

Een mooiere huid in 6 weken

Inzicht

Je krijgt inzicht in de oorzaak van jouw acné, en leert meer over hormonen, voeding, supplementen, huidproducten, huidbehandelingen en nog veel meer. 

Interactie

Elke week eindigt met een weekopdracht. En een overzicht. Het overzicht wordt elke week een beetje uitgebreider, zodat jij stap
voor stap werkt aan een mooiere huid. 

Impact

Jij maakt impact op je huid van binnenuit. Door het online programma te doorlopen en te doen, ondergaat jouw huid een transformatie. In 6 weken werk je aan een mooiere huid.

Misschien herken je dit wel...


 • Je hebt al langere tijd acné en hebt geen idee wat de oorzaak is
 • Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt écht te helpen
 • Het maakt je onzeker en dat zorgt ervoor dat je soms liever de deur niet uitgaat
 • Je baalt van de littekens die acné op je huid achterlaat
 • hebt al verschillende huidbehandelingen ondergaan, maar dit helpt niet voldoende


Mooiere huid, meer zelfvertrouwen, meer energie

Een mooie huid komt van binnenuit

Elke week leer je wat je huid nodig heeft om weer mooi en zuiver te worden. Het duurt een week voordat er weer een nieuwe module online komt. Zo heb jij de tijd om nieuwe inzichten te verwerken en om de weekopdracht uit te voeren. Tijdens het volgen van het online programma, kan je altijd bij mij terecht als je iets wil overleggen of vragen.

Ik zie dat veel vrouwen met externe oplossingen aan de slag gaan om van hun acné af te komen. En dat begrijp ik helemaal. Ik deed namelijk precies hetzelfde. Ik ging in de weer met wondercrèmes en gezichtsmaskers, maar je komt pas echt van je acné af als je van binnenuit aan de slag gaat. 

En als je hier nu mee aan de slag gaat, kan je verdere littekenschade voorkomen.

In dit online progamma kijken we holistisch, naar het geheel. Naar je hormonen, de werking van je organen, er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Juist als je dat aanpakt, vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken voor een stralende huid. Als je alle tips uit mijn online programma toepast kan het niet anders dan dat je huid een transformatie ondergaat. That’s a promise! 

Ik geef je inzichten waar jouw acné vandaan komt, maar vooral ook wat de oplossing is.

De training was erg leerzaam en interessant! De tips en adviezen kon ik gelijk toepassen in de praktijk. Zo werk je onbewust iedere dag aan je huid, zonder dat het extra moeite kost. Ook werd ik door het programma bewuster van welke verzorgingsproducten ik op mijn huid smeerde. Mijn huid is meer gaan stralen! Geen droge plekjes meer en minder onzuiverheden.

Tessa Jelsema

'Misschien denk je dat een mooiere huid niet voor jou is weggelegd. En heel eerlijk. Dat dacht ik ook. Ik had ook die twijfel. Ik had nooit gedacht dat de aanpassingen die ik heb gedaan zo’n verschil zouden maken. En dat ik van mijn acné af zou komen. I did it. And so can you.'

Elke week een nieuwe module

Module 1

Hoe komt het dat je last hebt van acné? We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van acné. Welk aspect speelt bij jou de grootste rol als het gaat om acné? Jij weet de oorza(a)k (en) van jouw acné aan het einde van deze module.Module 2

Voeding. Het wordt nog weleens onderschat. Maar alles wat jij eet of drinkt heeft een positief of negatief effect op jouw huid. Je leert precies welke voeding je nodig hebt voor een mooie huid en wat je beter kan laten staan.Module 3

Welke vitamines en mineralen heb je precies nodig voor een gezonde huid? En waarom? Wist je dat een tekort aan bepaalde vitamines, mineralen en vetzuren ook huidklachten kan veroorzaken? Aan het einde van deze module weet jij welke vitaminen, mineralen en vetzuren jouw huid nodig heeft.

Module 4

Ook leefstijl is heel belangrijk om je huid weer te laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende slaap en ontspanning, maar ook beweging en een goede ontgifting. Ik leg je precies uit waarom leefstijl zo belangrijk is voor een gezonde huid en geef je tips om direct mee aan de slag te gaan.Module 5

Welke behandelingen kan je doen om je huid écht te verbeteren? En is er nog wat te doen aan die littekens? En wat smeer je op je huid? Wat je op je huid smeert kan ook worden opgenomen door je lichaam. Helaas worden er veel chemicaliën in verzorgingsproducten toegevoegd die de balans van je huid en hormonen kunnen verstoren. Ik leer je waar je op moet letten. En wat je huid precies nodig heeft.

Module 6

Beautiful skin requires commitment, not a miracle. En dat is echt het geval.
Door dingen anders te doen dan je deed en dit vol te houden zal je huid een transformatie ondergaan. Als je alles toepast wat ik jou deze weken ga leren, zal je blijven stralen.
Ik leer je wat handige kneepjes en inzichten zodat jij je leven lang profiteert van een mooie, zuivere huid.

Blijf niet langer aanmodderen en geld steken in beloftes die jou 'helpen' naar een mooiere huid. Dit online programma geeft jou het complete plaatje. Een online programma van 6 weken met interessante weetjes, video's en elke week een nieuwe weekopdracht. Elke week een nieuwe module met een nieuw onderwerp. Om acné te verslaan heb je een holistische kijk nodig. Daarom komen alle facetten die een rol spelen bij acné aan bod. Ik leer je precies wat je nodig hebt om je huid weer te laten stralen. Wil jij deze vicieuze cirkel doorbreken?

Na aankoop hou je één jaar toegang tot het online programma.

€ 197,-
99,-

Online programma Weg met acné!

 • Wil jij weten hoe je je huid van binnenuit kan verbeteren?
 • En weten wat de oorzaken en oplossingen zijn bij acné?
 • Hoe je met voeding je huid kan beïnvloeden?
 • Welke vitaminen en mineralen belangrijk zijn bij acné?
 • Waarom een goede darm- en leverwerking belangrijk is?
 • Hoe (stress)hormonen je huid kunnen beïnvloeden?
 • En nog veel meer!


Je krijgt na betaling direct toegang tot het online programma Weg met acné!