THE RESTART

EMB bloedtest

Deze energetische bloedtest geeft een inkijkje in je mentale en fysieke gesteldheid.

Detox

De 10-daagse Detox helpt je ontgiften, verbetert je spijsvertering, energieniveau én geeft je een stralende huid!

24/7 bereikbaar

Tijdens het 6-weekse traject kan jij 24/7 je vragen stellen via mail. Je krijgt altijd een snelle reactie.

Een frisse start

Je voelt je al langere tijd niet topfit en zou dolgraag meer energie ervaren en weten wat jij precies nodig hebt. Het liefst zou je een kijkje naar binnen willen hebben, want wat wil jouw lichaam je graag vertellen? Waarom heb je last van vermoeidheid, voel je je hormonaal uit balans en heb je last van vage klachten?


Dit traject is voor jou als Je wil weten hoe je ervoor staat én wat jij écht nodig hebt om je goed te voelen. Je wil graag een frisse start.

De EMB bloedtest en de Detox in combinatie met mijn kennis als orthomoleculair therapeut en hormooncoach geven jou een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Zoals je weet kan je met een bloedtest bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar wist je dat er veel meer informatie uit bloed gehaald kan worden?

In dit traject werk ik met de EMB bloedtest. De EMB bloedtest is een energetische test met een holistische benadering en is niet 1-op-1 te vergelijken met een reguliere bloedtest. Alles is energie. En zo werkt de EMB bloedtest ook.

De EMB bloedtest kan ook energetische belastingen en verstoringen aantonen:


 • Vrije radicaalbelasting  
 • Leverbelasting
 • Darmverstoringen (darmflora en darmbarrière)
 • Adrenale status (stress)
 • pH-balans (zuurtegraad)
 • Pancreasinsuffinciëntie (insulineresistentie)
 • Hormonen (oestrogeen, progesteron, testosteron, cortisol etc.)
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Parasitaire en schimmelbelasting
 • Vitaminenpanel (B12, C, D etc.)
 • Mineralenpanel (magnesium, zink, chroom etc.)
 • Vetzurenbalans
 • Neurotransmitters

Disclaimer: de EMB bloedtest kan niet 1-op-1 worden vergeleken of vervangen worden door de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.

Deze detox is ook onderdeel van THE RESTART. Als je je gezondheid en energieniveau wilt verbeteren is voeding het allerbelangrijkste om mee te starten.

Deze Detox helpt je niet alleen energieker te worden, het verbetert ook je hormoonbalans, spijsvertering, weerstand en ook je huid krijgt een mooie glow. 

Tijdens deze detox eet je drie heerlijke maaltijden per dag en eet je veel plantaardige voeding. Verder maak je elke dag een wandeling en beweeg je voldoende om gifstoffen in je lichaam makkelijker af te voeren. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Tijdens deze Detox verlies je zo'n 2-4 kilo aan gewicht.

By far m'n favoriete Detox

'Dit was mijn derde detox en by far m’n favoriet. M’n huid is weer mooi, m’n stoelgang voelt goed – al m’n doelen zijn behaald! Ik ben blijvend zelfs 2 kilo kwijt. Nu op naar de laatste 3 : ). Deze tien dagen werkten super motiverend en zo fijn om te ervaren wat goede voeding met je doet. Ik raad het iedereen aan, al is het maar om je eigen grenzen te verleggen en leren 'nee' te zeggen tegen voeding dat je eigenlijk niet voedt.'

Na The Restart heb jij:


1:1 coaching

In het traject zitten 4 coachingsgesprek via Zoom. Hierin bespreken we welke vorderingen je hebt gemaakt, maar ook waar je tegen aan loopt. Ik coach jou om de beste versie van jezelf naar boven te halen.De EMB bloedtest geeft je inzicht in je mentale en fysieke gesteldheid en richting over waar die huidklachten vandaan komen. Deze energetische test meet onder andere je (stress)hormonen, neurotransmitters, vitaminen en mineralen, darm- en leverwerking.


Deze Detox helpt je ontgiften, verhoogt je energieniveau en zorgt voor een mooiere huid. Je eet dagelijks drie heerlijke maaltijden, leert veel nieuwe recepten kennen en gebruikt de bijbehorende supplementen. Tijdens de Detox geniet jij van de sauna of een warm bad.


Skincare by

Loïs Lee

Van binnen én buiten stralen doe je met de juiste huidverzorging zonder hormoonverstorende stoffen (die je huid en lever belasten), en de huid juist voedt en kalmeert. De 3 Step Beauty Ritual travelset van Loïs Lee krijg je van mij.


Weer vertrouwen in mijn lijf

'Ik heb gekozen voor de Restart, omdat ik wilde ontdekken op welke manier ik eet, invloed heeft op mijn gevoel, energie en gezondheid. Door samen met Liesbeth in mijn gewoontes te duiken, de resultaten zwart op wit te zien en haar uitgebreide advies op te volgen, merkte ik in een paar weken tijd al zo'n verschil in mijn lijf. Fysieke klachten verdwenen geleidelijk en ik kreeg er energie voor terug. Ik begon iets later met de Detox, die heel goed te volgen was, omdat ik met alle adviezen al gewend was aan een nieuwe manier van eten. Liesbeth checkte regelmatig in en gaf tips en support wanneer nodig. Het resultaat is zoveel meer dan ik verwacht had. Ik ben vooral dankbaar dat ik weer vertrouwen heb in mijn lijf en wat het nodig heeft. Dit programma heeft me echt houvast en inzichten gegeven voor de lange termijn. Ik gun iedereen deze persoonlijke aanpak en ervaring!'
'Ik had verschillende klachten: vermoeidheid, slecht slapen, veel buikpijn, jeuk in m’n gezicht en op m’n hoofd en altijd nog die vervelende puistjes. De uitslag van de EMB bloedtest kwam met een uitgebreid advies! Voeding aangepast, supplementen ingezet en op haar advies ook een stuk beter voor mijzelf zorgen was het plan van aanpak. Al na 2 weken merkte ik het verschil. Beter slapen, meer energie, een mooiere huid! En alle ballen in de lucht kunnen houden zoals m’n gezin, m’n eigen zaak en m’n sociale leven lukt nu top! En fijn om te weten dat je het niet alleen hoeft te doen. Liesbeth staat altijd voor je klaar!'
799,- (of 3 termijnen 299,-)
 • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox incl. supplementen en ondersteuning
 • 4 x 1:1 coachingcall
 • Uitgebreid voeding-, leefstijl- en suppletieadvies
 • Huidproducten van Loïs Lee 
 • Tijdens het traject kan je 24/7 vragen stellen via WhatsApp
 • Start wanneer jij wilt!


Ja, dat wil ik! 


Na betaling neem ik binnen 24 uur contact met je op en plannen we snel een afspraak!