Hi, ik ben Liesbeth

Hi, ik ben Liesbeth. Ik weet hoe het voelt als je lichaam niet in balans is, als je hormonen je elke maand overnemen, vermoeid bent en je huid alles behalve straalt… 

Ik had zelf last van acné en dat frustreerde mij enorm. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?

Ik ging naar de schoonheidsspecialiste, kocht de duurste crèmes, serums en onderging verschillende huidbehandelingen. Maar dat hielp niet voldoende. Het maakte mij onzeker en het zorgde er regelmatig voor dat ik de deur niet uit ging.

In het verleden werkte ik als intercedent, juridisch secretaresse, webredacteur en freelance journalist. Al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. En ik had een wensenlijstje: een mooie stralende huid, een betere hormoonbalans en een fitter en gezonder lichaam. Het was tijd om in actie te komen...


Ik werkte als freelance journalist en ondertussen volgde ik verschillende opleidingen van orthomoleculair therapeut tot hormooncoach en dat leerde mij te kijken naar het geheel. Je lichaam is één grote fabriek en alles werkt met elkaar samen.

En toen ik dat ontdekte had ik meteen mijn missie te pakken: ik help vrouwen naar een betere hormoonbalans, meer energie en een gezonder lichaam.

Een holistische kijk is het geheim van een betere gezondheid.

Vermoeidheid, huidproblemen, darmklachten, hormonen die niet in balans zijn: het heeft altijd een onderliggende oorzaak. Hoe zou het zijn als je je fit en vitaal voelt en zelfverzekerd en vol vertrouwen door het leven gaat?

Zie jij het voor je? Ik wel. Het is namelijk ook voor jou weggelegd.


Je kan bij mij terecht voor een betere hormoonbalans, huid- en darmklachten en als je je gezonder en fitter wilt voelen.

In The Glow Up Transformation help ik je naar een mooiere huid en een rustige buik, meer energie en een gezonder lichaam in 3 maanden. Een uitgebreide voedselintolerantietest waarin de 90 meest voorkomende IgG-voedingsreacties gemeten, waaronder granen, groenten, fruit, vleessoorten, kippenei en melk, is daar onderdeel van. Bij huid- en darmklachten kan je dat vele inzichten geven. Uiteraard sta ik naast je om jouw doel te bereiken. En sta ik 3 maanden tot jouw beschikking.

In The Health Journey staat jouw algehele gezondheid centraal. We meten uitgebreid jouw bloedwaarden, waarin wordt gekeken naar de werking van je lever en nieren, of er ontstekingen actief zijn, hoe het met je schildklier is gesteld, vitaminen en nog veel meer... In dit traject gaan we aan de slag met voeding - inclusief lekkere recepten -, beweging en mindset om jouw gezondheid een upgrade te geven en te kijken naar wat jij kan verbeteren. 

Het Hormoonbalans traject is een traject - de naam zegt het al - waarmee we uitgebreid aan de slag gaan om jouw hormoonbalans te verbeteren. We starten in dit traject met een uitgebreid hormonaal bloedonderzoek. En we kijken niet alleen naar je hormonen, maar ook naar een aantal vitaminen en andere waarden die belangrijk zijn voor een gezonde hormoonbalans. Ook hier gaan we aan de slag met voeding, beweging en balans. Zodat jij weer lekker in je vel zit!

Daarnaast ben ik een groot fan van sportvasten en wandelvasten dat je lichaam weer leert om vet te verbranden. Sportvasten zorgde ervoor dat ik na mijn zwangerschappen weer in shape kwam. Ik voelde mij weer energiek, kreeg weer plezier in sporten en voelde mij weer fijn in bikini. Een 10-daagse die voor veel mensen life-changing is. 

'Ik help vrouwen naar een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.'

Verder hou ik van een dansje in de vroege ochtend, een partijtje kickboksen, trampolinespringen, hardlopen in de zomer en squat ik op één been tijdens het tandenpoetsen. En niet te vergeten… als je mij op Instagram volgt, weet je het waarschijnlijk wel. I go with the sun and the moon! Die kracht van de maan vind ik echt magisch!


En nu genoeg over mij. Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Herken jij je in mijn verhaal? Of heb je gezondheidsklachten waar je graag van af wil? Wil je even sparren?


Laat je het weten? Ik denk graag met je mee.