Hi, ik ben Liesbeth

Hi, ik ben Liesbeth. Ik weet hoe het voelt als je lichaam niet in balans is, als je hormonen je elke maand overnemen, vermoeid bent en je huid alles behalve straalt… 

Ik had zelf last van acné en dat frustreerde mij enorm. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?

Ik ging naar de schoonheidsspecialiste, kocht de duurste crèmes, serums en onderging verschillende huidbehandelingen. Maar dat hielp niet voldoende. Het maakte mij onzeker en het zorgde er regelmatig voor dat ik de deur niet uit ging.

In het verleden werkte ik als intercedent, juridisch secretaresse, webredacteur en freelance journalist. Al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. En ik had een wensenlijstje: een mooie stralende huid en een fitter en gezonder lichaam. Het was tijd om in actie te komen...


Ik werkte als freelance journalist en ondertussen volgde ik verschillende opleidingen van orthomoleculair therapeut tot hormooncoach en dat leerde mij te kijken naar het geheel. Je lichaam is één grote fabriek en alles werkt met elkaar samen.

En toen ik dat ontdekte had ik meteen mijn missie te pakken: ik help vrouwen naar een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.

Een holistische kijk is het geheim van een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.

Huidklachten, vermoeidheid, hormonen die niet in balans zijn: het heeft altijd een onderliggende oorzaak. Hoe zou het zijn als je huid straalt, jij je fit en energiek voelt en zelfverzekerd en vol vertrouwen door het leven gaat?

Zie jij het voor je? Ik wel. Het is namelijk ook voor jou weggelegd.


Je kan bij mij terecht met huidproblemen zoals acné en eczeem. Maar ook met gezondheidsproblemen op het gebied van vermoeidheid, hormoonbalans en darmklachten.


Wil jij weer krachtiger, zelfverzekerder, mooier en gelukkiger voelen? Ik neem je bij de hand om je doel in 3 maanden te bereiken met mijn 1:1 coaching. 


Daarnaast ben ik een groot fan van sportvasten dat je lichaam weer leert om vet te verbranden. Ook de Detox is een topper: je krijgt er een mooie huid van, meer energie en een betere darmwerking. Daarnaast val je bij beide programma’s een aantal kilo af. Sportvasten en de Detox zorgen voor een kickstart naar een gezondere leefstijl.

'Ik help vrouwen naar een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.'

Verder hou ik van een dansje in de vroege ochtend, een partijtje kickboksen, trampolinespringen, hardlopen in de zomer en squat ik op één been tijdens het tandenpoetsen. En niet te vergeten… als je mij op Instagram volgt, weet je het waarschijnlijk wel. I go with the sun and the moon! Die kracht van de maan vind ik echt magisch!


En nu genoeg over mij. Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Herken jij je in mijn verhaal? Of heb je gezondheidsklachten waar je graag van af wil? Wil je even sparren?


Laat je het weten? Ik denk graag met je mee.