DETOX

Ontgiften, afvallen en meer energie

Ontgiften

Afvallen 

Meer energie

Ontgiften om af te vallen

Heb je regelmatig last van vermoeidheid, een onrustige huid, stemmingswisselingen, hoofdpijn of onrustige darmen? En wil je graag een paar kilo kwijt, maar heb je moeite om af te vallen?

Dit kunnen tekenen zijn van een slechte ontgifting.

We worden continu blootgesteld aan gifstoffen. Via voeding of de omgeving komen gifstoffen in ons lichaam terecht. Denk bijvoorbeeld aan zware metalen, dioxines (in vette vissoorten), weekmakers, pesticiden en luchtvervuiling.

De helft van de Nederlanders heeft overgewicht. En dit komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen.

Gifstoffen spelen een essentiële rol bij het proces van slecht afvallen of snel aankomen. 

Gezonde voeding 

Probeer je een gezonde maaltijd op tafel te zetten, maar ben je de motivatie een beetje kwijt? In deze Detox staan heerlijke, gezonde recepten centraal.

Door veel groenten te eten ondersteun je je lever, de belangrijkste detoxfabriek die je hebt! Tijdens deze detox eet je drie gezonde maaltijden per dag, ondersteunt met supplementen. Dit helpt je effectief ontgiften, zodat jij je weer lekker fit en energiek voelt. 

A healthy outside starts from the inside. 

Wil jij graag aan een betere gezondheid, een fitter gevoel, meer energie én een mooiere huid? En wil je voelen en zien wat voeding écht met je doet? Dan is dit iets voor jou.

Deze detox geeft je meteen een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Ja, dat wil ik!


Hoe zou het zijn als....

 • Je je fitter en energieker voelt?
 • Je hormonen beter in balans zijn?
 • Je darmen rustig voelen?
 • Je weerstand een boost krijgt?
 • Je huid straalt?
 • Je zo'n 2 tot 4 kilo afvalt?


Ja, dat wil ik!


Zo ziet de Detox eruit 

Tijdens deze detox eet je drie heerlijke maaltijden per dag en eet je veel plantaardige voeding. Verder maak je elke dag een wandeling en beweeg je voldoende om gifstoffen in je lichaam makkelijker af te voeren. Je eet minimaal de helft van je voeding biologisch en je eet al je voeding binnen 10 uur. Zo komt het lichaam ook aan andere processen toe en kan je lichaam makkelijker vetcellen en gifstoffen uitscheiden. 

Ook ga je tijdens de kuur minimaal één keer naar de sauna of neem je een heet bad of douche om extra gifstoffen uit te zweten. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl.

Ja, dit wil ik!

Zo hebben zij de Detox ervaren

Mooie huid, betere stoelgang en 2 kg kwijt

Dit was mijn derde detox en by far m’n favoriet. Liesbeth haar begeleiding is superfijn en wat ik ook super vond is dat je zelf je maaltijden kan samenstellen. Ik had keus uit wel 40 recepten! Ik gebruik de recepten nog steeds en sinds de detox voel ik me een stuk beter! M’n huid is weer mooi, m’n stoelgang voelt goed – al m’n doelen zijn behaald! Ik ben blijvend zelfs 2kg kwijt. Nu op naar de laatste 3 : ). Deze tien dagen werkten super motiverend en zo fijn om te ervaren wat goede voeding met je doet. Ik raad het iedereen aan, al is het maar om je eigen grenzen te verleggen en leren 'nee' te zeggen tegen voeding dat je eigenlijk niet voedt.
Alexandra Tolsma
Ik hanteer nog steeds hetzelfde ritme
Enorm, fijne begeleiding vanaf het begin. Goede motiverende kracht bij eventuele dips aangevuld met fijne tips. Haar enthousiasme en energie werken aanstekelijk. Ik wilde gezonder en meer plantaardig voeding gaan eten. En mede door Liesbeth haar enthousiasme, passie en energie ben ik dit daadwerkelijk ook gaan doen. Zelfs nu de kuur is afgelopen hanteer ik hetzelfde ritme: smoothie in de ochtend en in de avond maak ik heerlijke, gezonde gerechten.Bart Kramp
Fitter en energieker!
Na een pittige zwangerschap en de daarop volgende gezondheidsproblemen was het begin dit jaar voor mij tijd om te investeren in mijn gezondheid. Ik volgde de detox bij Liesbeth. Ik had een ontzettend mooi resultaat; 3 kilo lichter en ik voelde mij veel fitter en energieker! De gezonde leefstijl heb ik doorgezet waardoor ik vervolgens nog extra kilo’s kwijtraakte. Graag wilde ik van mijn laatste kilo’s af en uiteindelijk heb ik afgelopen maand ook het sportvasten gedaan. Ik wilde graag mijn uiteindelijke streefgewicht bereiken. Dit is zeker gelukt! Ik ben wederom circa 4 kilo afgevallen. Liesbeth heeft mij ontzettend fijn begeleid. Ze heeft echt geluisterd naar mijn verhaal en doelen en samen was het een fijn avontuur! Liesbeth heeft mij dagelijks tips gegeven en zorgde voor de juiste motivatie. Beide kuren hebben mij een heel fit gevoel opgeleverd waarbij ik hele fijne blijvende resultaten heb behaald! Voor iedereen die twijfelt kan ik het zeker aanraden!
Yvonne Faber
Minder opgeblazen
Ik kijk met veel plezier terug op mijn Vegan Detox. Het heeft mij gegeven wat ik nodig had: de focus op plantaardig eten en het beter leren begrijpen van mijn lichaam. De recepten, appjes en ondersteuning van Liesbeth hebben gezorgd dat de maaltijd met brood of pasta als basis verschoof naar groenten en fruit als basis. Ik voel mij door de Detox minder opgeblazen en weet zodra ik mijn focus verlies, weer snel terug kan schakelen. Ben heel blij dat ik het heb gedaan!
Geneviève
NU 199,-

Detox


 • Online 1:1 kick-off
 • Ik sta 10 dagen aan jouw zijde als persoonlijke coach via WhatsApp
 • Persoonlijk Detox-plan voor 10 dagen
 • Incl. Detox-pakket met supplementen
 • 1 receptenboek met heerlijke recepten
Ja, dit wil ik!
Na betaling neem ik binnen 24 uur contact met je op

10 dagen. New mindset. New you.