WEG MET ACNÉ!
ONLINE PROGRAMMA

Ben jij al tijden bezig met het uitproberen van allerlei huidproducten maar wil het niet lukken om van acné af te komen? 

Denk je steeds: dit helpt mij eindelijk naar die stralende huid, maar blijkt het steeds een teleurstelling?

Misschien herken je dit wel…

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je:

Online programma
WEG MET ACNÉ!

99
  •  

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je:

ELKE DAG EEN BEETJE MOOIER.

Elke week leer je wat je huid nodig heeft om weer mooi en zuiver te worden. Het duurt een week voordat er weer een nieuwe module online komt. Zo heb jij de tijd om nieuwe inzichten te verwerken en om de weekopdracht uit te voeren. Tijdens het volgen van het online programma, kan je altijd bij mij terecht als je iets wil overleggen of vragen.

Ik zie dat veel vrouwen met externe oplossingen aan de slag gaan om van hun acné af te komen. En dat begrijp ik helemaal. Ik deed namelijk precies hetzelfde. Ik ging in de weer met wondercrèmes en gezichtsmaskers, maar je komt pas echt van je acné af als je van binnenuit aan de slag gaat. 

En als je hier nu mee aan de slag gaat, kan je verdere littekenschade voorkomen.

In dit online progamma kijken we holistisch, naar het geheel. Naar je hormonen, de werking van je organen, er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Juist als je dat aanpakt, vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken voor een stralende huid. Als je alle tips uit mijn online programma toepast kan het niet anders dan dat je huid een transformatie ondergaat. That’s a promiss! 

Ik geef je inzichten waar jouw acné vandaan komt, maar vooral ook wat de oplossing is.

Over het programma Weg met acné!

Module 1

How & why

 

Hoe komt het dat je last hebt van acné? We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van acné. Welk aspect speelt bij jou de grootste rol als het gaat om acné? Jij weet de oorza(a)k (en) van jouw acné aan het einde van deze module.

Module 2

Food

 

Voeding. Het wordt nog weleens onderschat. Maar alles wat jij eet of drinkt heeft een positief of negatief effect op jouw huid. Je leert precies welke voeding je nodig hebt voor een mooie huid en wat je beter kan laten staan.

Module 3

Vitamines

 

Welke vitamines en mineralen heb je precies nodig voor een gezonde huid? En waarom? Wist je dat een tekort aan bepaalde vitamines, mineralen en vetzuren ook huidklachten kan veroorzaken? Aan het einde van deze module weet jij welke vitaminen, mineralen en vetzuren jouw huid nodig heeft.

Module 4

Lifestyle

 

Ook leefstijl is heel belangrijk om je huid weer te laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende slaap en ontspanning, maar ook beweging en een goede ontgifting.
Ik leg je precies uit waarom leefstijl zo belangrijk is voor een gezonde huid en geef je tips om direct mee aan de slag te gaan.

Module 5

Skincare

 

Welke behandelingen kan je doen om je huid écht te verbeteren? En is er nog wat te doen aan die littekens? En wat smeer je op je huid? Wat je op je huid smeert kan ook worden opgenomen door je lichaam. Helaas worden er veel chemicaliën in verzorgingsproducten toegevoegd die de balans van je huid en hormonen kunnen verstoren. Ik leer je waar je op moet letten. En wat je huid precies nodig heeft.

Module 6

Keep it up!

 

Beautiful skin requires commitment, not a miracle. En dat is echt het geval.
Door dingen anders te doen dan je deed en dit vol te houden zal je huid een transformatie ondergaan. Als je alles toepast wat ik jou deze weken ga leren, zal je blijven stralen.
Ik leer je wat handige kneepjes en inzichten zodat jij je leven lang profiteert van een mooie, zuivere huid.

Weg met acné!

‘Na maanden aanmodderen met mijn huid, verschillende skincare producten, de dermatoloog en maanden antibiotica was ik er helemaal klaar mee! Ik kwam uiteindelijk bij Liesbeth terecht. Zij gaf mij advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Ik ben nu bijna een jaar verder en mijn huid is nog steeds rustig!’

Iris Brakel

Blijf niet langer aanmodderen en geld steken in beloftes die jou 'helpen' naar een mooiere huid. Ik geef jou het complete plaatje. Een online programma van 6 weken met interessante weetjes, video's en elke week een nieuwe weekopdracht. Elke week een nieuwe module met een nieuw onderwerp. Alle facetten die een rol spelen bij acné komen aan bod. Ik leer je precies wat je nodig hebt om je huid weer te laten stralen. Wil je serieus aan de slag en deze vicieuze cirkel doorbreken?

Let's go!

invest in your skin. It's going to represent you for a very long time...

Online programma
WEG MET ACNÉ!

99
  •  

Het maakte mij onzeker

Trust me. I’ve been there. I know the struggle. Ik had ook last van acné. En ik vond dat frustrerend. Nee, niet frustrerend… MEGAfrustrerend. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?

Regelmatig ging ik naar de schoonheidsspecialiste, kocht ik de duurste crèmes, serums en onderging ik verschillende huidbehandelingen. Maar dat hielp niet voldoende. Het maakte mij onzeker en het zorgde er regelmatig voor dat ik de deur niet uit ging.

Ik werkte als freelance-journalist en al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. In een fit en gezond lichaam en een mooie, stralende huid. Ondertussen werk ik als hormooncoach en orthomoleculair therapeut en dat betekent dat ik kijk naar het geheel. 

De opleidingen die ik volgde leer mij om een helikopterview te hebben. Acné heeft namelijk altijd een onderliggende oorzaak. Nu ik precies weet wat de oorzaken zijn van acné, én de oplossingen voor een mooie, zuivere huid, wil ik zoveel mogelijk vrouwen helpen naar een mooiere huid.

Hoe zou het zijn als je huid weer mooi en zuiver is? Zonder dat je het hoeft te verbergen onder een dikke laag make-up? En dat je zelfverzekerd en vol vertrouwen door het leven gaat? Blij wordt als je in de spiegel kijkt?

Misschien denk je dat een mooiere huid niet voor jou is weggelegd. En heel eerlijk. Dat dacht ik ook. Ik had ook die twijfel. Ik had nooit gedacht dat de aanpassingen die ik heb gedaan zo’n verschil zouden maken. En dat ik van mijn acne af zou komen.

I did it. And so can you.

Ook jij kunt dit bereiken. 

Ik leer je precies wat je nodig hebt voor een stralende huid.  

Na het volgen van het online programma: