Studio Health

ONLINE PROGRAMMA

Weg met Acné!

Leer precies wat jij nodig hebt voor een mooie, zuivere huid


Hoe fijn zou het zijn als…

Herken je dit?

Je hebt al van alles geprobeerd, maar je weet niet precies waar die acné nu precies vandaan komt. Je hebt al verschillende crèmes geprobeerd, huidbehandelingen ondergaan en tips opgevolgd, maar toch komt het steeds terug. Herkenbaar?

In mijn online programma  leer ik je precies wat je nodig hebt voor een blijvend stralende huid!

Het maakte mij onzeker

Trust me. I’ve been there. I know the struggle. Ik had ook last van acné. En ik vond dat frustrerend. Nee, niet frustrerend… MEGAfrustrerend. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?

Regelmatig ging ik naar de schoonheidsspecialiste, kocht ik de duurste crèmes, serums en onderging ik verschillende huidbehandelingen. Maar dat hielp niet voldoende. Het maakte mij onzeker en het zorgde er regelmatig voor dat ik de deur niet uit ging.

Ik werkte als freelance-journalist en al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. In een fit en gezond lichaam en een mooie, stralende huid. Ondertussen volgde ik de opleiding Hormoonfactor en Orthomoleculair therapeut. Dat leerde mij te kijken naar het geheel. Om een helikopterview te hebben. Acné heeft namelijk altijd een onderliggende oorzaak.
 

Nu ik precies weet wat de oorzaken zijn van acné, én de oplossingen voor een mooie huid, wil ik deze kennis graag met jou delen.

Hoe zou het zijn als je huid weer mooi en zuiver is? Zonder dat je het hoeft te verbergen onder een dikke laag make-up? En dat je zelfverzekerd en vol vertrouwen door het leven gaat?

In dit online programma van 6 weken deel ik mijn kennis over acné.  Je leert precies welke aspecten allemaal een rol spelen bij het ontstaan van acné en ook wat je kan doen om je huid weer te laten stralen. Elke week sluiten we de module af met een weekopdracht. Ik leer je precies wat je nodig hebt voor een stralende huid.  

 

Glowing skin is an inside job

Dit gaan we doen!

Een mooiere huid in 6 weken

Module 1

HOW & WHY?

Hoe komt het dat je last hebt van acné? We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van acné. Welk aspect speelt bij jou de grootste rol als het gaat om acné?

Module 2

FOOD

Voeding. Het wordt nog weleens onderschat. Maar alles wat jij eet of drinkt heeft een positief of negatief effect op jouw huid. Je leert precies welke voeding je nodig hebt voor een mooie huid en wat je beter kan laten staan.

Module 3

VITAMINS

Welke vitamines en mineralen heb je precies nodig voor een gezonde huid? En waarom? Wist je dat een tekort aan bepaalde vitamines, mineralen en vetzuren ook kan zorgen voor huidklachten?

Module 4

LIFESTYLE

Ook leefstijl is heel belangrijk om je huid weer te laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende slaap en ontspanning, maar ook beweging en een goede ontgifting.
Ik leg je precies uit waarom leefstijl zo belangrijk is voor een gezonde huid.

Module 5

SKINCARE

Welke behandelingen kan je doen om je huid écht te verbeteren? En is er nog wat te doen aan die littekens? En wat smeer je op je huid? Wat je op je huid smeert kan ook worden opgenomen door je lichaam. Helaas worden er veel chemicaliën in verzorgingsproducten toegevoegd die de balans van je huid en hormonen kunnen verstoren. Ik leer je waar je op moet letten.

Module 6

KEEP IT UP!

Beautiful skin requires commitment, not a miracle. En dat is echt het geval.
Door dingen anders te doen dan je deed en dit vol te houden zal je huid een transformatie ondergaan. Als je alles toepast wat ik jou deze weken ga leren, zal je blijven stralen.
Ik leer je wat handige kneepjes en inzichten zodat jij je leven lang profiteert van een mooie, zuivere huid.

Review

Na maanden aanmodderen met mijn huid, verschillende skincare producten, de dermatoloog en maanden antibiotica was ik er helemaal klaar mee!
Ik kwam uiteindelijk bij Liesbeth terecht. Zij gaf mij advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Ik ben nu bijna een jaar verder en mijn huid is nog steeds rustig!

– Iris Brakel

Resultaten en het effect van daarvan

Je hebt de aandacht getrokken… je hebt informatie gegeven… nu gaan we door naar het meer verleidende stuk van je pagina.

Icoon en tussenkop

Zorg dat je nu dus weer de verbinding maakt met je klant. Beschrijf bijvoorbeeld wat het effect is als zij met jou gaan werken. Wat ze kunnen bereiken!

En vooral: hoe ze zich gaan voelen als ze dat bereikt hébben!
Dus niet alleen het resultaat, maar ook het resultaat van dat resultaat.

Icoon en tussenkop

Die vind je gemakkelijker door te werken met een tweede zinnetje, dat begint met ‘zodat’:

  • Verlies 3 kilo in 10 dagen, zodat je het vertrouwen voelt om door te zetten
  • Krijg controle over je adem, zodat je rustiger spreekt en krachtiger overkomt
  • Zie je kind opbloeien, zodat je zelf ook weer kunt ontspannen

Introductieprijs!

Ik leer je dus precies wat je nodig hebt voor een mooie, stralende huid. Daarnaast deel ik een aantal beautyrecepten. Deze zijn niet alleen lekker, ze hebben ook een positief effect op je huid. Cause we all want that glow, right?

197 97

Weg met Acné!

stap voor stap

6 WEKEN. ELKE WEEK RESULTAAT

Elke week leer je wat je kan doen om weer een mooie, zuivere huid te krijgen. Om zoveel mogelijk uit dit online programma te halen, daag ik je elke week uit met een challenge. Deze challenge heeft altijd een positieve invloed op jouw huid. Voor het beste resultaat duurt het een week voordat er nieuwe module online komt. En wordt je huid elke dag een beetje mooier. Zo haal jij alles eruit wat erin zit en ga jij recht op je doel af. Een mooie, stralende huid.

197 97

Geef ze het allerlaatste duwtje….

Zet dan hier nog een waarderingscijfer

Niet iedereen heeft dat. Maar als je ze hebt, is hier de ideale plek. “Deze cursus krijgt een gemiddelde waardering van 8,6”.

Gemiddelde waardering
Pin It