Online programma: Weg met acné! - Studio Health

ONLINE PROGRAMMA
WEG MET ACNÉ!

Het maakte mij onzeker

Trust me. I’ve been there. I know the struggle. Ik had ook last van acné. En ik vond dat frustrerend. Nee, niet frustrerend… MEGAfrustrerend. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?

Regelmatig ging ik naar de schoonheidsspecialiste, kocht ik de duurste crèmes, serums en onderging ik verschillende huidbehandelingen. Maar dat hielp niet voldoende. Het maakte mij onzeker en het zorgde er regelmatig voor dat ik de deur niet uit ging.

Ik werkte als freelance-journalist en al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. In een fit en gezond lichaam en een mooie, stralende huid. Ondertussen volgde ik de opleiding Hormoonfactor en Orthomoleculair therapeut. 
 

Dat leerde mij te kijken naar het geheel. Om een helikopterview te hebben. Acné heeft namelijk altijd een onderliggende oorzaak. ik precies weet wat de oorzaken zijn van acné, én de oplossingen voor een mooie huid, wil ik deze kennis graag met jou delen.

Hoe zou het zijn als je huid weer mooi en zuiver is? Zonder dat je het hoeft te verbergen onder een dikke laag make-up? En dat je zelfverzekerd en vol vertrouwen door het leven gaat?

In dit online programma van 6 weken deel ik mijn kennis over acné.  Je leert precies welke aspecten allemaal een rol spelen bij het ontstaan van acné en ook wat je kan doen om je huid weer te laten stralen. Elke week sluiten we de module af met een weekopdracht. Ik leer je precies wat je nodig hebt voor een stralende huid.  

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je:

EEN MOOIERE HUID IN 6 WEKEN

Module 1

How & why

 

Hoe komt het dat je last hebt van acné? We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van acné. Welk aspect speelt bij jou de grootste rol als het gaat om acné?

Module 2

Food

 

Voeding. Het wordt nog weleens onderschat. Maar alles wat jij eet of drinkt heeft een positief of negatief effect op jouw huid. Je leert precies welke voeding je nodig hebt voor een mooie huid en wat je beter kan laten staan.

Module 3

Vitamines

 

Welke vitamines en mineralen heb je precies nodig voor een gezonde huid? En waarom? Wist je dat een tekort aan bepaalde vitamines, mineralen en vetzuren ook kan zorgen voor huidklachten?

Module 4

Lifestyle

 

Ook leefstijl is heel belangrijk om je huid weer te laten stralen. Denk bijvoorbeeld aan voldoende slaap en ontspanning, maar ook beweging en een goede ontgifting.
Ik leg je precies uit waarom leefstijl zo belangrijk is voor een gezonde huid.

Module 5

Skincare

 

Welke behandelingen kan je doen om je huid écht te verbeteren? En is er nog wat te doen aan die littekens? En wat smeer je op je huid? Wat je op je huid smeert kan ook worden opgenomen door je lichaam. Helaas worden er veel chemicaliën in verzorgingsproducten toegevoegd die de balans van je huid en hormonen kunnen verstoren. Ik leer je waar je op moet letten.

Module 6

Keep it up!

 

Beautiful skin requires commitment, not a miracle. En dat is echt het geval.
Door dingen anders te doen dan je deed en dit vol te houden zal je huid een transformatie ondergaan. Als je alles toepast wat ik jou deze weken ga leren, zal je blijven stralen.
Ik leer je wat handige kneepjes en inzichten zodat jij je leven lang profiteert van een mooie, zuivere huid.

6 WEKEN. ELKE WEEK RESULTAAT.

Elke week leer je wat je huid nodig heeft om weer mooi en zuiver te worden. Het duurt een week voordat er weer een nieuwe module online komt. Zo heb jij de tijd om nieuwe inzichten te verwerken en om de wekelijkse challenge uit te voeren.
Zo word je huid elke dag een beetje mooier.

Ik zie dat veel vrouwen met externe oplossingen aan de slag gaan om van hun acné af te komen. En dat begrijp ik helemaal. Ik deed namelijk precies hetzelfde. Ik ging in de weer met wondercrèmes en gezichtsmaskers, maar je komt pas echt van je acné af als je van binnenuit aan de slag gaat.

In dit online progamma kijken we holistisch, naar het geheel. Naar je hormonen, de werking van je organen, er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Juist als je dat aanpakt, vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken voor een stralende huid. Als je alle tips toepast uit het programma heb je daar je leven lang profijt van. 

Ik geef je inzichten waar die acné vandaan komt, maar vooral ook wat de oplossing is.

Weg met acné!

‘Na maanden aanmodderen met mijn huid, verschillende skincare producten, de dermatoloog en maanden antibiotica was ik er helemaal klaar mee! Ik kwam uiteindelijk bij Liesbeth terecht. Zij gaf mij advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Ik ben nu bijna een jaar verder en mijn huid is nog steeds rustig!’

Iris Brakel

Het kan écht anders

In het online programma Weg met acné! help ik jou naar een mooiere huid. Zodat jij niet langer blijft aanmodderen, geld steekt in beloftes die jou ‘helpen’ naar een mooiere huid. Ik geef jou het complete plaatje. Een online programma van 6 weken. Elke week een nieuwe module met een nieuw onderwerp. Alle facetten die een rol spelen bij acné komen aan bod. Ik leer je precies wat ik heb gedaan en geleerd om mijn huid weer te laten stralen. Het zijn mijn eigen ervaringen, maar ook uit de wetenschap en opleidingen die ik heb gevolgd. Yes, een mooiere huid is ook voor jou weggelegd. Are you ready?

nu is het moment om het anders te doen

Je hebt eigenlijk twee keuzes:

basis

225
  • Online programma Weg met acné!

premium

299
  • Online programma Weg met acné!
  • 1 consult via Zoom (45 minuten)
  • Vragen stellen per mail (6 weken)
Popular

© Studio Health | Willem Lodewijklaan 67 Heerenveen | 06 – 384 69 121 |  KVK 65296915 | BTW NL001457218B93