THE RESTART

+ MASTERCLASS BONUS:

Inclusief online programma Weg met acné!

Deze aanbieding is 24 uur geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Een mooiere huid, meer energie, een gelukkig gevoel

EMB bloedtest

Deze energetische bloedtest geeft een inkijkje in je mentale en fysieke gesteldheid.

Detox

De 10-daagse Detox helpt je ontgiften, verbetert je spijsvertering, energieniveau én geeft je een stralende huid!

1:1 coaching

Inclusief 3 online consulten en ik ben 24/7 bereikbaar om jou te ondersteunen.

Jij bent uniek

Je wil graag een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd, maar toch lukt het niet. Je mist iets.


Je wil graag duidelijkheid. Je wil weten hoe je ervoor staat én wat jij écht nodig hebt om je goed te voelen en je huid te verbeteren.

Er is niemand zoals jij. Jij bent uniek. Daarom is The Restart geen one-size-fits-all.

Dit traject is voor jou als je huid wilt verbeteren en de achterliggende oorzaken wil achterhalen. Na dit traject heb jij een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.

De EMB bloedtest en de Detox in combinatie met mijn kennis als orthomoleculair therapeut en hormooncoach geven jou een kickstart naar een mooiere huid.

EMB bloedtest

Zoals je weet kan je met een bloedtest bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar wist je dat er veel meer informatie uit bloed gehaald kan worden?

In dit traject werk ik met de EMB bloedtest. De EMB bloedtest is een energetische test met een holistische benadering en is niet 1-op-1 te vergelijken met een reguliere bloedtest. Alles is energie. En zo werkt de EMB bloedtest ook.

De EMB bloedtest kan ook energetische belastingen en verstoringen aantonen:


 • Vrije radicaalbelasting  
 • Leverbelasting
 • Darmverstoringen (darmflora en darmbarrière)
 • Adrenale status (stress)
 • pH-balans (zuurtegraad)
 • Pancreasinsuffinciëntie (insulineresistentie)
 • Hormonen (oestrogeen, progesteron, testosteron, cortisol etc.)
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Parasitaire en schimmelbelasting
 • Vitaminenpanel (B12, C, D etc.)
 • Mineralenpanel (magnesium, zink, chroom etc.)
 • Vetzurenbalans
 • Neurotransmitters

Disclaimer: de EMB bloedtest kan niet 1-op-1 worden vergeleken of vervangen worden door de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.

Detox: ontgiften, meer energie en een mooiere huid

Deze detox is ook onderdeel van THE RESTART. Als je je huid, gezondheid en energieniveau wilt verbeteren is voeding het allerbelangrijkste om mee te starten.

Deze Detox helpt je niet alleen energieker te worden, het verbetert ook je hormoonbalans, spijsvertering, weerstand en ook je huid krijgt een mooie glow. 

Tijdens deze detox eet je drie heerlijke maaltijden per dag en eet je veel plantaardige voeding. Verder maak je elke dag een wandeling en beweeg je voldoende om gifstoffen in je lichaam makkelijker af te voeren. Deze detox geeft je een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

Tijdens deze Detox verlies je zo'n 2-4 kilo aan gewicht.

Alexandra Tolsma

By far m'n favoriete Detox

'Dit was mijn derde detox en by far m’n favoriet. M’n huid is weer mooi, m’n stoelgang voelt goed – al m’n doelen zijn behaald! Ik ben blijvend zelfs 2 kilo kwijt. Nu op naar de laatste 3 : ). Deze tien dagen werkten super motiverend en zo fijn om te ervaren wat goede voeding met je doet. Ik raad het iedereen aan, al is het maar om je eigen grenzen te verleggen en leren 'nee' te zeggen tegen voeding dat je eigenlijk niet voedt.'

Na The Restart heb jij:


549,- (of 2 termijnen 285,-)

The Restart + BONUS 

 • BONUS: ONLINE PROGRAMMA WEG MET ACNÉ! (t.w.v. € 99)
 • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox incl. supplementen en ondersteuning
 • 3 uitgebreide consulten via Zoom of bij mij in de praktijk
 • Uitgebreid voeding-, leefstijl- en suppletieadvies
 • Huidproducten van Loïs Lee (t.w.v. € 45)
 • Tijdens het traject sta ik voor je klaar en beantwoord ik 24/7 je vragen via mail en WhatsApp
 • Start wanneer jij wilt!


Ja, dat wil ik! 

Na betaling neem ik binnen 24 uur contact met je op en plannen we snel een afspraak!

Dit is wat je krijgt

1:1 coaching

Tijdens het traject hebben we drie keer een 1:1 coachingsgesprek via Zoom. Hierin bespreken we welke vorderingen je hebt gemaakt, maar ook waar je tegen aan loopt. Ik coach jou om de beste versie van jezelf naar boven te halen.EMB bloedtest

De EMB bloedtest geeft je inzicht in je mentale en fysieke gesteldheid en richting over waar die huidklachten vandaan komen. Deze energetische test meet onder andere je (stress)hormonen, neurotransmitters, vitaminen en mineralen, darm- en leverwerking.


Detox

Deze Detox helpt je ontgiften, verhoogt je energieniveau en zorgt voor een mooiere huid. Je eet dagelijks drie heerlijke maaltijden, leert veel nieuwe recepten kennen en gebruikt de bijbehorende supplementen. Tijdens de Detox geniet jij van de sauna of een warm bad.


Skincare by

Loïs Lee

Van binnen én buiten stralen doe je met de juiste huidverzorging zonder hormoonverstorende stoffen (die je huid en lever belasten), en de huid juist voedt en kalmeert. De 3 Step Beauty Ritual travelset van Loïs Lee krijg je van mij.


Renske Mook

Meer energie en een mooiere huid

'Ik had verschillende klachten: vermoeidheid, slecht slapen, veel buikpijn, jeuk in m’n gezicht en op m’n hoofd en altijd nog die vervelende puistjes. De uitslag van de EMB bloedtest kwam met een uitgebreid advies! Voeding aangepast, supplementen ingezet en op haar advies ook een stuk beter voor mijzelf zorgen was het plan van aanpak. Al na 2 weken merkte ik het verschil. Beter slapen, meer energie, een mooiere huid! En alle ballen in de lucht kunnen houden zoals m’n gezin, m’n eigen zaak en m’n sociale leven lukt nu top! En fijn om te weten dat je het niet alleen hoeft te doen. Liesbeth staat altijd voor je klaar!'
549,- (of 2 termijnen 285,-)

The Restart + BONUS 

 • BONUS: ONLINE PROGRAMMA WEG MET ACNÉ! (t.w.v. € 99)
 • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox incl. supplementen en ondersteuning
 • 3 uitgebreide consulten via Zoom of bij mij in de praktijk
 • Uitgebreid voeding-, leefstijl- en suppletieadvies
 • Huidproducten van Loïs Lee (t.w.v. € 45)
 • Tijdens het traject sta ik voor je klaar en beantwoord ik 24/7 je vragen via mail en WhatsApp
 • Start wanneer jij wilt!


Ja, dat wil ik! 

Na betaling neem ik binnen 24 uur contact met je op en plannen we snel een afspraak!

Emma van Kampen

Een onwijs groot verschil

'Nooit had ik puistjes, tot ik terugkwam van mijn wereldreis en ze maar niet weggingen. Ik had altijd energie voor 10, maar hoe gezond ik ook at, hoeveel ik ook bewoog en sliep, m’n energieniveau leek niet meer zo hoog te worden. Liesbeth heeft me tijdens dit traject zo prettig en warm geholpen, het persoonlijke advies was direct toepasbaar en ik merk een onwijs groot verschil zit. Liesbeth’s energie is aanstekelijke en inspirerend, ze weet onwijs veel over gezondheid en voeding en zorgt echt voor de persoonlijke touch.'

Daniëlle van der Schoot

Weer vertrouwen in mijn lijf

'Ik heb gekozen voor de Restart, omdat ik wilde ontdekken op welke manier ik eet, invloed heeft op mijn gevoel, energie en gezondheid. Door samen met Liesbeth in mijn gewoontes te duiken, de resultaten zwart op wit te zien en haar uitgebreide advies op te volgen, merkte ik in een paar weken tijd al zo'n verschil in mijn lijf. Fysieke klachten verdwenen geleidelijk en ik kreeg er energie voor terug. Ik begon iets later met de Detox, die heel goed te volgen was, omdat ik met alle adviezen al gewend was aan een nieuwe manier van eten. Liesbeth checkte regelmatig in en gaf tips en support wanneer nodig. Het resultaat is zoveel meer dan ik verwacht had. Ik ben vooral dankbaar dat ik weer vertrouwen heb in mijn lijf en wat het nodig heeft. Dit programma heeft me echt houvast en inzichten gegeven voor de lange termijn. Ik gun iedereen deze persoonlijke aanpak en ervaring!'