Deze supplementen houden je weerstand op peil! - Studio Health
HEALTH

Deze supplementen houden je weerstand op peil!

Het slikken van sommige supplementen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en hormoonhuishouding. Er zijn een paar supplementen waarvan ik vind dat eigenlijk iedereen ze zou moeten slikken. Misschien slik je op dit moment al een goede multivitamine. Multivitamines zijn niet alleen rijk aan verschillende vitaminen, maar ook aan mineralen en spoorelementen. Daarnaast is een goed opneembare vorm van B12 ook belangrijk, het ondersteunt ontelbare processen in het lichaam: het is bijvoorbeeld essentieel voor de energievoorziening, voor de bloedaanmaak, het goed functioneren van het zenuwstelsel en voor de vorming van DNA. Bij een tekort voel je je vaak moe. Veel mensen hebben een tekort aan B12, zeker de mensen die maagzuurremmers gebruiken en/of vegetarisch of veganistisch eten.

En ook magnesium is een aanrader. Heb jij bijvoorbeeld wel eens last van een trillend ooglid, (spier)kramp of onrustige benen? Het zou zomaar kunnen dat je dan een tekort hebt aan magnesium. Magnesium helpt je ontspannen en stress te verminderen. Eet jij twee keer in de week vette vis? Zo niet, slik dan een goede omega-3 capsule. Omega-3 zorgt onder meer voor een goede hersenfunctie, hart- en bloedvaten en een gezond zenuwstelsel. En niet te vergeten omega-3 werkt ontstekingsremmend!

De volgende supplementen raad ik nu zeker aan:

Gebufferde vitamine C (100 vegacapsules) Vitakruid
Ook deze valt voor mij onder basissuppletie, maar deze is nu extra belangrijk! Vitamine C is een antioxidant die helpt bij het vrijmaken van energie uit voeding. Het activeert het immuunsysteem, helpt bij een heldere geest en een goed geheugen en concentratievermogen. Het draagt bij aan de vorming van collageen en voor de instandhouding van je huid, tanden en botten. Het beschermt het lichaam tegen vrije radicalen en vermindert vermoeidheid.In de Gebufferde Vitamine C formule zijn de essentiële sporenelementen mangaan, zink en koper opgenomen. Dit zijn zogenoemde superoxidedismutase enzymen, ook wel SOD genoemd, die een rol hebben in het onschadelijk maken van vrije radicalen.

K2 & D3 (10 ml) Vitakruid
Vitamine D is nodig om calcium uit je voeding in je lichaam op te slaan. Wist je dat deze vitamine in staat is om infecties van de bovenste luchtwegen tegen te gaan? Hij komt met het coronavirus dus zeker van pas. Het zorgt dus voor een gezond immuunsysteem. Vitamine D kunnen we ook uit zonlicht maken, maar daarvoor is de zon zeker nu niet krachtig genoeg voor. Verder ondersteunt het de normale werking van de spieren, voor de instandhouding van sterke botten en geestelijke veerkracht.Vitamine D zorgt voor een verhoogde calciumopname, maar reguleert niet waar al dat extra calcium terecht komt. K2 zorgt dat al het extra geabsorbeerde calcium op de plek terecht komt waar het functioneel is, de botten en tanden.

Ribes Nigrum tinctuur (50 ml) Vitakruid
Ribes Nigrum staat bekend om de vele bijzondere stoffen die het bevat en een gunstig effect hebben op de gezondheid. Zo stimuleert deze zwarte bes ons immuunsysteem en werkt ze verzachtend voor de keel- en luchtwegen. Ook werkt ze positief op ons geheugen en brengt ze evenwicht in stresssituaties. Verder wordt het gebruikt bij infecties van de bovenste luchtwegen, verkoudheid, griep, hooikoorts en spiervermoeidheid. Het wordt ook ingezet bij overgangsklachten, reuma, jicht, hepatitis, PMS en vele andere gezondheidsklachten. De Ribes Nigrum in tinctuurvorm zorgt voor versnelde en verbeterde opname van de werkzame stoffen in het mondslijmvlies.

Weerstandboost!

Nu heb ik een mooi pakketje samengesteld voor het verhogen van je weerstand. Deze weerstandboost bestaat uit:

    • Gebufferde vitamine C (100 vegacapsules) €25,90
    • K2 & D3 (10 ML) € 19,90
    • Ribes Nigrum tinctuur (50 ML) € 7,90

NU 44,-

Direct bestellen!

Stay healthy and take care!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is niet mogelijk om te reageren.