Over Studio Health

Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Dat komt omdat ik zelf heb ondervonden wat gezonde voeding en leefstijl met je doet. En dat gun ik jou ook! Ik wil jou helpen om je weer fit en energiek te voelen.

Interesse in gezondheid heb ik altijd gehad. Maar toen ik hormonale klachten kreeg, wilde ik uitzoeken hoe het écht zat. Want wat is nou precies de oorzaak van die vage klachten? Nu ik weet hoe het zit, wil ik jou daar dolgraag mee helpen.

Als orthomoleculair therapeut en hormoonfactorcoach kijk ik graag naar de diepere oorzaak van jouw gezondheidsklachten. De orthomoleculaire geneeskunde gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door gezonde voeding, beweging, voldoende ontspanning en slaap en vaak met ondersteuning van voedingssupplementen helpen we het lichaam weer in balans te krijgen.

Je kan bij mij terecht met verschillende gezondheidsproblemen. Dat kunnen klachten zijn op het gebied van huidproblemen zoals rosacea, acne of eczeem. Maar ook met gezondheidsproblemen op het gebied van vermoeidheid, overgewicht, darmklachten en hormoongerelateerde klachten zoals de overgang, PMS of vruchtbaarheidsproblemen help ik je graag.

Het geheim van een goede gezondheid zit vooral in voeding en leefstijl. Het eten van pure en onbewerkte voeding, maar ook in voeding dat je goed verteert. En daarnaast een gezonde leefstijl. Voldoende slaap, ontspanning en beweging.

Ik kan je helpen om je weer fit, gezond en energiek te voelen. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak
Pin It