Over Studio Health

Wist je dat hormonen je eetlust, behoefte aan beweging en de snelheid waarmee je vet verbrandt bepalen? Als je streeft naar een gezond gewicht en een goede gezondheid is het belangrijk om je hormonen in balans te brengen. Zodra je hormonen in evenwicht zijn, verlies je makkelijker gewicht en komen die kilo’s ook niet meer terug.

Niet alleen een gezond gewicht, ook klachten op het gebied van de huid, luchtwegen en darmen kunnen verdwijnen. Als hormonen in balans zijn functioneert je immuunsysteem veel beter. En niet onbelangrijk: je hebt veel meer energie!

Mijn naam is Liesbeth de Boer en ik ben hormoonfactortrainer, sportvastencoach, freelance-journalist en blogger. Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Als hormoonfactortrainer en sportvastencoach help ik zowel mannen als vrouwen naar een gezonde leefstijl. Ik kan je helpen om je weer fit, gezond en energiek te voelen. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak
Pin It