EVEN VOORSTELLEN...

Hi, ik ben Liesbeth. Ik weet hoe het voelt als je lichaam niet in balans is, als je hormonen je elke maand overnemen, vermoeid bent en je huid alles behalve straalt… Ik had zelf last van acné en dat frustreerde mij enorm. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?

Ik ging naar de schoonheidsspecialiste, kocht de duurste crèmes, serums en onderging verschillende huidbehandelingen. Maar dat hielp niet voldoende. Het maakte mij onzeker en het zorgde er regelmatig voor dat ik de deur niet uit ging.

In een ver verleden werkte ik als intercedent, juridisch secretaresse, webredacteur en freelance journalist. Al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. In een fit en gezond lichaam en een mooie, stralende huid. 

Ondertussen volgde ik verschillende opleidingen en dat leerde mij te kijken naar het geheel. Als orthomoleculair therapeut en hormooncoach weet ik hoe belangrijk het is om een helikopterview te hebben. 

Huidklachten, vermoeidheid, hormonen die niet in balans zijn: het heeft altijd een onderliggende oorzaak. Hoe zou het zijn als je huid straalt, jij je fit en energiek voelt en zelfverzekerd en vol vertrouwen door het leven gaat?

 

JE LICHAAM PRAAT TEGEN JE

Misschien ken je de uitdrukking: ‘Listen to your body’s whisper, so you don’t have to hear it scream’. Je lichaam praat tegen je. Klachten als hoofdpijn, darmklachten, PMS, chronische vermoeidheid hoor je niet te hebben. Het zijn tekenen dat processen in je lichaam niet goed verlopen. Dat kan dus écht anders.

Ik heb zelf ondervonden wat voeding en leefstijl met je doet. En dat gun ik jou ook! Daarnaast ben ik een groot voorstander van het loslaten van dingen als het niet meer werkt. You know: the job, the party, the relationship. En ook: ga op zoek naar wat jou drijft, waar je gelukkig van wordt en leef je mooiste leven… Just fucking do it! 

Je kan bij mij terecht met huidproblemen zoals rosacea, acne of eczeem. Maar ook met gezondheidsproblemen op het gebied van vermoeidheid, overgewicht, darmklachten en hormoongerelateerde klachten zoals de overgang, PMS of vruchtbaarheidsproblemen help ik je graag. Als startpunt gebruik ik daarvoor de EMB bloedtest. Deze test geeft je een inkijkje in je mentale en fysieke gesteldheid.

Daarnaast ben ik een groot fan van sportvasten dat je lichaam weer leert om vet te verbranden. Ook de detox is een topper: je krijgt er een mooie huid van, meer energie en een betere darmwerking. Daarnaast val je bij beide programma’s een aantal kilo af. Voor veel mensen werkt sportvasten en de detox als een kickstart naar een gezondere leefstijl. 

En niet te vergeten mijn online programma: Weg met acné! Dit 6-weekse programma helpt je naar een mooie, stralende huid. 

Verder hou ik van een dansje in de vroege ochtend, een partijtje kickboksen, trampolinespringen, hardlopen in de zomer en squat ik op één been tijdens het tandenpoetsen. En niet te vergeten… als je mij op Instagram volgt, weet je het waarschijnlijk wel. I go with the sun and the moon! Die kracht van de maan vind ik echt magisch!

En nu genoeg over mij. Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Herken jij je in mijn verhaal? Of heb je gezondheidsklachten waar je graag van af wil? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee.