Over Studio Health

Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Dat komt omdat ik zelf heb ondervonden wat gezonde voeding en leefstijl met je doet. En dat gun ik jou ook! Ik wil jou helpen om je weer energiek en topfit te voelen!

Interesse in gezondheid heb ik altijd gehad. Maar toen ik hormonale klachten kreeg, wilde ik uitzoeken hoe het écht zat. Want wat is nou precies de oorzaak van die vage klachten? Nu ik weet hoe het zit, wil ik jou daar dolgraag mee helpen.

Ik raakte geïnspireerd door Ralph Moorman waar ik de opleiding Hormoonfactortrainer volgde. Want als je hormonen in balans zijn functioneert je immuunsysteem veel beter. En niet onbelangrijk: je hebt veel meer energie! Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch therapeut.

Het geheim van een goede gezondheid zit voor een groot gedeelte in voeding en leefstijl. Het eten van pure en onbewerkte voeding, maar ook in voeding dat je goed verteert. En daarnaast een gezonde leefstijl. Voldoende slaap, ontspanning en beweging.

Ik kan je helpen om je weer fit, gezond en energiek te voelen. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak
Pin It