Over Studio Health

Wist je dat hormonen je eetlust, behoefte aan beweging en de snelheid waarmee je vet verbrandt bepalen? Als je streeft naar een gezond gewicht en een goede gezondheid is het belangrijk om je hormonen in balans te brengen. Zodra je hormonen in evenwicht zijn, verlies je makkelijker gewicht en komen die kilo’s ook niet meer terug.

Niet alleen een gezond gewicht, ook klachten op het gebied van de huid, luchtwegen en darmen kunnen verdwijnen. Als hormonen in balans zijn functioneert je immuunsysteem veel beter. En niet onbelangrijk: je hebt veel meer energie!

Ik ben Liesbeth en ik wil jou helpen om je weer energiek en topfit te voelen! Door hormonen voor je te laten werken, in plaats van tegen je. Hormonen bepalen immers je eetlust, je behoefte aan beweging en hoe je je voelt. Mijn missie is om jou te helpen naar een gezonde hormoonbalans, zodat jij weer happy en healthy voelt.

Als hormoonfactortrainer en sportvastencoach blog ik ook over voeding en gezondheid. Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Jarenlang had ik zelf vage klachten: hoofdpijn, vermoeidheid en zware menstruaties. Ik ging op onderzoek uit en kwam uit bij Ralph Moorman. Ik raakte geïnspireerd en volgde de opleiding Hormoonfactortrainer. En nee, het is geen dieet. Het is een lifestyle. Waarbij wordt gekeken naar voeding, beweging en ontspanning. Ik kan je helpen om je weer fit, gezond en energiek te voelen. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak
Pin It