Over Studio Health

Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Ik ben Liesbeth en ik wil jou helpen om je weer energiek en topfit te voelen! Mijn missie is om jou te helpen naar een gezonde leefstijl en voedingspatroon, zodat jij weer happy en healthy voelt.

Mijn interesse in gezondheid ontstond toen ik zelf vage klachten had: weinig energie, hoofdpijn en een overactief immuunsysteem. Deze klachten had ik al jaren en schoof ik voor een groot gedeelte op mijn scoliose (rugvergroeiing), het hoorde erbij.

Ik raakte geïnspireerd door Ralph Moorman waar ik de opleiding Hormoonfactortrainer volgde. Want als je hormonen in balans zijn functioneert je immuunsysteem veel beter. En niet onbelangrijk: je hebt veel meer energie! Op dit moment ben ik bezig met het afronden van de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch therapeut.

Het geheim van een goede gezondheid zit voor een groot gedeelte in voeding en leefstijl. Het eten van pure en onbewerkte voeding, maar ook in voeding dat je goed verteert. En daarnaast een gezonde leefstijl. Voldoende slaap, ontspanning en beweging.

Ik kan je helpen om je weer fit, gezond en energiek te voelen. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak
Pin It