Over Studio Health

Wist je dat hormonen voor een groot deel je energieniveau, eetlust, behoefte aan beweging, en de snelheid waarmee je vet verbrandt bepalen? Als je streeft naar een gezond gewicht en een goede gezondheid is het belangrijk om je hormonen in balans te brengen. Zodra je hormonen in evenwicht zijn,  verlies je makkelijker gewicht en komen die kilo’s ook niet meer terug.

Ik ben Liesbeth en ik wil jou helpen om je weer energiek en topfit te voelen! Door hormonen voor je te laten werken, in plaats van tegen je. Mijn missie is om jou te helpen naar een gezonde hormoonbalans, zodat jij weer happy en healthy voelt.

Als hormoonfactortrainer, sportvastencoach en orthomoleculair epileptisch therapeut i.o. blog ik ook over voeding en gezondheid. Na jarenlang te hebben geschreven over gezondheidszorg en voeding heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven.

Jarenlang had ik zelf vage klachten: weinig energie, hoofdpijn en benauwdheid en een overactief immuunsysteem. Deze klachten had ik al jaren en schoof ik voor een groot gedeelte op mijn scoliose (rugvergroeiing), het hoorde erbij. Toch ging ik op onderzoek uit en raakte geïnspireerd door Ralph Moorman waar ik de opleiding Hormoonfactortrainer volgde. Want als je hormonen in balans zijn functioneert je immuunsysteem veel beter. En niet onbelangrijk: je hebt veel meer energie!
Nee, het is geen dieet. Het is een lifestyle. Waarbij wordt gekeken naar voeding, beweging en ontspanning.
Je kan bij mij ook terecht voor een EMB bloedtest. Deze bloedtest geeft een uitgebreide weergave van je energieke gesteldheid. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar je vitaminen- en mineralenstatus, voedselintoleranties, stressparameters, leverbelasting en darmverstoringen.
Ben je sportief en hou je van een uitdaging? Kom dan sportvasten! Tijdens deze 10-daagse sportvastenkuur, sport je elke dag en vast je drie dagen en maak je de switch naar vetverbranding. Na deze 10 dagen voel jij je energiek en ben je gemiddeld 2 tot 6 kilo lichter.

Ik kan je helpen om je weer fit, gezond en energiek te voelen. Kan jij wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak!

Maak een afspraak
Pin It