Wil jij een optimale gezondheid?

Ik help je verder.

Nice to meet you

Hi, ik ben Liesbeth. Ik ben orthomoleculair therapeut en hormooncoach. En ik help mannen en vrouwen in heel Nederland om zich weer energiek, fit en gelukkig te voelen.

Vermoeidheid, huidproblemen, darmklachten, hormonen die niet in balans zijn: het heeft altijd een onderliggende oorzaak. Hoe zou het zijn als je je fit, vitaal en zelfverzekerd voelt?

We starten met een uitgebreide intake en gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Ik heb een holistische kijk op gezondheid en geef advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie. Ook bloedonderzoek en/of een voedselintolerantietest zet ik regelmatig in om een goed beeld te krijgen en om jou zo snel mogelijk te helpen om je weer fit en gezond te voelen.

Wil jij je gezondheid verbeteren? Of heb je last van onderstaande klachten? Dan ben je hier op de juiste plek.

  • Vermoeidheid
  • Huid- en/of darmklachten
  • Een verstoorde hormoonbalans
  • Overgewicht
  • Vage of onverklaarbare klachten

Mijn werkwijze

1:1

We gaan samen 1:1 aan de slag om de oorzaak van je klachten te achterhalen, zodat jij je snel weer fit, energiek en gezond voelt.

Persoonlijk advies

Je krijgt een uitgebreid en persoonlijk advies op het gebied van leefstijl, voeding en suppletie om je snel weer fit en gezond te voelen.

Onderzoek

Een voedselintolerantietest en/of bloedtest kan inzicht geven over de staat  van je gezondheid, hormoonbalans en voedselintoleranties.

24/7 bereikbaar

Heb je na het consult nog vragen? Ik blijf bereikbaar via mail voor al je vragen en beantwoord deze binnen 24 uur.

3 maanden

1:1 coaching

The Health Journey

The Health Journey is een uitgebreide gezondheidscheck en coachingstraject in een om jouw algehele gezondheid te verbeteren. Vraag je je weleens af hoe je er echt voorstaat? En hoe je je gezondheid verder kan verbeteren? Naast een uitgebreide intake meten we 24 bloedwaarden om jouw gezondheid in kaart te brengen. Daarnaast coach ik jou om jouw gezondheid naar een hoger level te tillen!


Hormoonbalans Traject 

Moodswings, overgangsklachten, moeilijk kunnen afvallen, een laag libido, vruchtbaarheidsproblemen, PMS, een onregelmatige cyclus, het zijn klachten die vrijwel altijd verband hebben met een verstoorde hormoonbalans.Het Hormoonbalans Traject is incl. een uitgebreid hormonaal bloedonderzoek en helpt je in 12 weken naar een betere hormoonbalans, meer energie en een gezonder lichaam. 


The Glow Up

In The Glow Up Transformation help ik jou in 12 weken naar een mooiere huid, meer energie en een rustige buik. Heb je huid- en/of darmklachten? Wil je weten wat jij precies nodig hebt om je huid- en darmgezondheid te te verbeteren en wil jij je weer energiek voelen? Dit coachingstraject is precies afgestemd op wat jij precies nodig hebt. It's time to take your power back and turn your Magic all the way on.


Even sparren?

Een goede gezondheid, energie, een fit en gezond lichaam. Dat willen we allemaal! Maar soms ben je de draad kwijt… weet je niet waar je moet beginnen en vraag jij je misschien wel af of een orthomoleculair therapeut jou verder kan helpen. Daar help ik je graag bij. Ik zal je een eerlijk advies geven, ook als ik denk dat het niet goed bij je past. Het gesprek zal plaatsvinden via Zoom.