Weg met acné! - Studio Health
HEALTH

Weg met acné!

Yes! Je kan je nu aanmelden voor mijn online programma Weg met acné!
Dit programma komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Ik had ook last van acné. En vond dat frustrerend. Nee, niet frustrerend… MEGAfrustrerend. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. Ik inmiddels moeder was. En het was er nog steeds! Hoe dan?
Ik werkte als freelance-journalist en al schrijvende kreeg ik steeds meer interesse in gezondheid. In een fit en gezond lijf en een mooie, stralende huid. Ondertussen volgde ik de opleiding Hormoonfactor en later de opleiding Orthomoleculair therapeut. Dat leerde mij te kijken naar het geheel. Een holistische kijk op ons lichaam en onze huid. Acné heeft namelijk altijd een onderliggende oorzaak.
Ik heb de afgelopen jaren zoveel geleerd! Daarom wil ik deze kennis graag delen. Acné heeft altijd een onderliggende oorzaak. Ik leer je wat de belangrijkste oorzaken zijn van acné. Én wat je allemaal kan doen om jouw huid weer te laten stralen. Zes weken lang. En we eindigen elke week met een weekopdracht. Deze opdracht heeft altijd een positief effect op je huid! En niet alleen op je huid….
Ik gun jou een stralende huid! Let’s get that glow! ✨

Het is niet mogelijk om te reageren.