Nobody can stop you, but you! - Studio Health

Hoe ben jij het nieuwe jaar begonnen? Doe je misschien mee aan Dry January, heb je het sporten weer opgepakt of kies je ervoor om gezonder te eten? Geef jezelf de tijd om aan je nieuwe gezondere leefpatroon te werken. En geef niet op! Het aanleren van nieuwe handelingen heeft tijd nodig. En hoe makkelijk is het om terug te vallen en toch weer te kiezen voor de veilige haven. Je comfortzone.

Doorbreek daarom je eigen ingesleten en vooral belemmerende patronen en verander je mindset. Wees geen saboteur van je eigen leven. Verander je denkpatronen in nieuwe, krachtige overtuigingen en word je eigen goeroe! Zorg dat je nieuwe, positieve handelingen herhaalt, zodat dat deze positieve en gezonde patronen plaats maken voor de oude. En niet onbelangrijk: bekijk het als iets positiefs, beleef er plezier aan. Geniet van je nieuwe manier van leven en beloon jezelf af en toe. Stel kleine doelen op en beloon jezelf met een mooi nieuw shirt, een geweldig concert of een heerlijke smoothie bij je favo restaurant en sta stil wat je al hebt bereikt.

Bekijk het als iets positiefs, beleef er plezier aan.

Ik begrijp dat het soms lastig is, maar als je echt iets wilt bereiken, dan laat je je door niets of niemand weerhouden. Opgeven is geen optie! Focus je niet op de korte termijn, maar op het succes op de lange termijn. Hou  daarbij je doel voor ogen. Succesvol je doel bereiken én behouden vereist elke dag opnieuw volledige focus en inzet. En geloof in jezelf. Als jij gelooft dat jij het kan, ben je al halverwege. Remember: nobody can stop you, but you!

Sportvasten

Wil je dit jaar starten met een kickstart naar een gezondere leefstijl? Wil je meer energie, een fitter gevoel en een paar kilo’s kwijt? Kom dan sportvasten, ik help je graag op weg!

Het is niet mogelijk om te reageren.

Pin It