InnerGlow


Stralen van binnenuit begint met de juiste voeding.

Als jij weet welke voeding bij jou past en wat jij nodig hebt,

you will get that Glow! En dit merk je niet alleen aan je huid,

maar ook aan je buik en energieniveau.

InnerGlow


Stralen van binnenuit begint

met de juiste voeding.

Als jij weet welke voeding bij jou past

en wat jij nodig hebt,

you will get that Glow! En dit merk je niet alleen aan je huid,

maar ook aan je buik en energieniveau.

Je weet dat je met voeding je huid, hormoonbalans, darmgezondheid en energieniveau kan beïnvloeden. Maar je weet eigenlijk niet goed op welke voeding jij reageert en waar je precies moet beginnen.

Hoe zou het voor je zijn als dat kristalhelder is?

Voedselintolerantietest

Met deze voedselintolerantietest word je op 90 voedingsmiddelen getest. En dat is precies de manier waarop we de angel eruit halen. Waarop reageren jouw huid en darmen? Je ontvangt een uitgebreid onderzoeksrapport.

Detox

Dit is niet zomaar een detox. Dit is een 10-daagse detox waarbij je niet alleen gaat ontgiften, maar ook elke dag 3 heerlijke maaltijden eet. Je ervaart na deze kuur meer energie, een mooiere huid en verliest 2-4 kilo aan gewicht.

Recepten op maat

Na de voedselintolerantietest ontvang jij recepten persoonlijk op maat, eenvoudig in een app. Deze voedzame en lekkere maaltijden houden rekening met jouw persoonlijke voorkeur en voedselintoleranties.

Ben je klaar met huidklachten als acne, eczeem, psoriasis, rosacea en/of darmklachten? Dan ben je hier op de juist plek.

Wat als ik je vertel dat inzichten en helderheid een startpunt zijn naar een mooiere huid en een betere (darm)gezondheid? Dat je met veel meer gemak kunt werken aan een mooiere huid, een rustige buik en tegelijkertijd je energieniveau, hormoonbalans en je algehele gezondheid een boost geeft? Je immuunsysteem zit immers voor 90 procent in je darmen. Daar wil je toch goed voor zorgen?

Let's get that Glow!


Blijf er niet langer mee lopen.


Darmgezondheid

Je darmgezondheid, immuunsysteem en huid zijn nauw met elkaar verbonden. Misschien heb je weleens van de skin-gut connection gehoord. Het darmmicrobioom bestaat uit biljoenen bacteriën en andere micro-organismen die een cruciale rol spelen in je algehele gezondheid. Deze micro-organismen helpen bij de vertering van voedsel, de productie van vitamines, en de bescherming tegen ziekteverwekkers.

Een gezonde darmflora draagt bij aan een goed functionerend immuunsysteem en vermindert ontstekingen door het hele lichaam, inclusief de huid.

Gezonde darmen zijn essentieel voor de opname van voedingsstoffen. Een verstoord darmmicrobioom kan resulteren in een verzwakte huidbarrière, verhoogde gevoeligheid voor huidinfecties en (een verergering van) huidproblemen als acne, eczeem, psoriasis en rosacea.

Wanneer je lichaam bepaalde voedingsmiddelen niet goed kan verteren, kunnen deze intoleranties bijdragen aan een verstoorde darmflora en ‘leaky gut’. Dit kan leiden tot chronische ontstekingen en huidklachten.

Het versterken van de darmflora en het onderzoeken van voedselintoleranties zijn een belangrijke stap als je al langer met huidklachten rondloopt. En dat is precies wat we doen in InnerGlow.

Stralen van binnenuit begint met de juiste voeding. Als jij weet welke voeding bij jou past en wat jij nodig hebt, you will get that Glow!

En dat merk je niet alleen aan je huid, maar ook aan je buik en energieniveau.

InnerGlow is voor jou als jij:

 • je huid- en darmgezondheid wil verbeteren
 • wil weten op welke voeding jij reageert
 • je fitter en energieker wilt voelen
 • last hebt van vage klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, buikpijn, obstipatie of juist diarree 
 • wil weten welke supplementen jou gericht kunnen ondersteunen

Je wil snel resultaat zien en voelen. Je wil handvatten die je kan gebruiken om een stevige basis voor jezelf te creëren. You're in for the long run. Met een duurzaam resultaat.

Klanten aan het woord...

'Alle nieuwe gezonde gewoontes zijn een blijvertje’

Wat is het een fijne ervaring om samen met Liesbeth aan de slag te gaan met je gezondheid. Ik had nog maar heel weinig ervaring met supplementen en Liesbeth heeft mij hier zó veel over geleerd. Geen enkele vraag is te gek en dat is juist zo fijn. Ze kan je in no-time op je gemak stellen en denkt echt met alle vragen die je hebt mee. Dat maakt een traject bij studio Health zo waardevol omdat je hierdoor ook meer commitment hebt om alle stappen te zetten die nodig zijn.  Door de positiviteit van Liesbeth krijg je zin om aan de slag te gaan. Ik heb enorm veel geleerd, voel me echt een stuk fitter en het is een totale restart geweest van mijn gezondheid. Mijn hormoonhuishouding is weer in balans, een rustigere huid en minder opgeblazen gevoel. Ook zijn alle nieuwe gezonde gewoontes een blijvertje ;). Een aanrader? YES!!

Rianne Allard

Yes, dat wil ik ook!

'Ik merkte na een paar weken al zo'n verschil in mijn lijf’

Ik heb gekozen voor een traject, omdat ik wilde ontdekken op welke manier ik eet, invloed heeft op mijn gevoel, energie en gezondheid. Door samen met Liesbeth in mijn gewoontes te duiken, de resultaten zwart op wit te zien en haar uitgebreide advies op te volgen, merkte ik in een paar weken tijd al zo'n verschil in mijn lijf. Fysieke klachten verdwenen geleidelijk en ik kreeg er energie voor terug. Ik begon iets later met de Detox, die heel goed te volgen was, omdat ik met alle adviezen al gewend was aan een nieuwe manier van eten. Liesbeth checkte regelmatig in en gaf tips en support wanneer nodig. Het resultaat is zoveel meer dan ik verwacht had. Ik ben vooral dankbaar dat ik weer vertrouwen heb in mijn lijf en wat het nodig heeft. Dit programma heeft me echt houvast en inzichten gegeven voor de lange termijn. Ik gun iedereen deze persoonlijke aanpak en ervaring!

Daniëlle van der Schoot

Yes, dat wil ik ook!

'Die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!’

Elke dag een reep chocola, zo lekker, maar ook zo ongezond. De knop moest om! Gelukkig zag ik het traject en heb ik in januari besloten hiermee te starten. Ik leefde voor mijn gevoel best gezond, maar mijn dagelijkse reep chocolade en enorme zoetbehoefte daar wilde ik echt van af.

Ik startte met de bloedtest en daarna de 10-daagse Detox. Vooraf maakte ik me daar heel druk om: 10 dagen alleen maar groenten ‘ik ga dan van mijn stokje hoor!’, maar nee, hoe fijn was dit! Ik heb zo anders leren eten. Weg acné, welkom energie en die platte buik, wauw!

Liesbeth kon ik altijd appen bij vragen en toen we de uitslag van bloedtest hadden ben ik ook na de detox verder gegaan met veel groenten en fruit eten en suiker, lactose en gluten zoveel mogelijk te mijden in mijn voeding. Het gekke is dat ik het niet eens mis! Een reep kan ik gerust laten liggen, terwijl ik daar eerder echt speciaal voor naar het tankstation reed ’s avonds!

Ik kan het programma met Liesbeth ontzettend aanraden. Liesbeth sleept je er doorheen, heeft veel kennis en geeft je echt een prettig gevoel! Het was even doorzetten, maar het resultaat: die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!

Nicole Wenting

Yes, dat wil ik ook!
Nu 899,- (maandtermijnen mogelijk)

Get that InnerGlow!


 • Uitgebreide intake (via Zoom of bij mij in de praktijk)
 • Voedselintolerantietest (90 voedingsmiddelen)
 • 10-daagse Detox
 • Persoonlijke recepten op maat
 • Een supertof welkomstpakket
 • 3 vervolgconsulten (via Zoom of in mijn praktijk) 
 • Onbeperkt vragen stellen via mail tijdens traject

Zet vandaag jouw eerste stap naar een mooiere huid en een rustige buik.

Plan hieronder je online kennismakingsgesprek.