BLOG

Huidproducten bij acné

Eerlijk is eerlijk, een beetje sceptisch was ik wel. Olie op je huid smeren, terwijl je al een vette huid hebt?

Uiteraard ging ik verder op onderzoek uit. En las ik vele artikelen over wat plantaardige olie voor je huid kan betekenen. Hoogwaardige oliën kunnen de huid diep reinigen, voeden, hydrateren en kalmeren.

Omdat jouw huid een opneembaar orgaan is, betekent het dat die stoffen ook in jouw bloedbaan kunnen komen. De meeste huidproducten bevatten helaas nog steeds hormoonverstorende stoffen. En die hebben invloed op je hormoonbalans én op je huid!

De huidproducten van Lois lee zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten, houden je huidbarrière intact en voeden je huid. Je huidbarrière fungeert als een beschermingsmechanisme voor je huid. Een zwakke barrière maakt de huid kwetsbaar en gevoeliger voor huidveroudering, leidt tot een droge of juist vette huid en ontstekingen zoals acné.

En deze producten reguleren juist de talgproductie bij een vette of juist droge huid.

Daarom gebruik ik de producten van Lois Lee. Na het reinigen met de olie creëer jij je moisturizer helemaal zelf. Je huid kan de ene keer wat droger aanvoelen dan de andere keer. Door de Nourishing Beauty Oil te mengen met de Hydrating spray kan je het heel eenvoudig afstemmen op de behoefte van je huid.

Easy peasy. En zonder meuk!

De travelkit is ideaal om zelf te ervaren wat Loïs Lee voor jouw huid doet en ook makkelijk om mee te nemen op reis. Gewoon in de handbagage!

Wil je het zelf ook ervaren? Met de kortingscode liesbethglow10 krijg je 10% korting op je eerste bestelling van het 3-stappen plan, de Moon Magic Serum en de Screen Sun Screen van Loïs Lee.

En het reinigingsritueel doet denken aan een heerlijke behandeling bij de schoonheidsspecialist. Wat is jouw favoriete beautyritueel?✨

Gerelateerde artikelen

Acné door melkproducten?

Vroeger toen ik klein was, kreeg ik als ontbijt vaak een beschuitje met hagelslag en een glas melk. En na het diner als toetje een kommetje vanillevla. Maar zuivel en suiker zijn niet echt bevorderlijk voor een mooie huid. Helemaal niet zelfs.

Lees verder »

Dit is waarom citroensap gezond is

De citroen helpt bij de natuurlijke ontgifting van het lichaam. Deze prachtige gele vrucht is rijk aan vitamine B en C, ijzer, calcium, magnesium, kalium en antioxidanten. En wist je dat citroen schade aan je cellen, weefsels en organen voorkomen door je lever te stimuleren om gifstoffen te verwijderen uit je lichaam?

Lees verder »

De belangrijkste oorzaken van slaapproblemen

Hoe slaap jij? Een van mijn leefstijlregels is 8 uur slaap per nacht. En heel eerlijk? Ik ben daar de laatste weken wat roekeloos mee omgegaan. En daar baal ik dan best een beetje van. Want voldoende nachtrust zorgt niet alleen voor een goed herstel van je lichaam, maar ook voor je huid.

Lees verder »

Blaasontsteking verhelpen zonder antibiotica

Vertel eens? Wat doe jij als je blaasontsteking hebt? Toen ik jonger was, had ik het regelmatig. En wat doe je dan? Dan ga je naar de huisarts om je urine in te leveren, om vervolgens een antibioticakuur te gebruiken. Maar wist je dat dat in 90% van de gevallen helemaal niet nodig is? Er is namelijk een veel beter alternatief…

Lees verder »

Hoe mindful eet jij?

Eet jij bewust? Ben jij je bewust van de smaak, structuur, voedingswaarde van wat je eet? En hoe voel je je op het moment dat je iets eet? Veel te vaak schrokken we gehaast ons eten naar binnen, zonder dat we het echt proeven. En kunnen we soms een zak chips onbewust helemaal leeg eten.

Lees verder »