Download je gratis e-book
WEG MET ACNÉ!

Journey

Trust me. I’ve been there. I know the struggle. Ik had ook last van acné. En ik vond dat frustrerend. Nee, niet frustrerend… MEGAfrustrerend. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. En ik inmiddels moeder was. En nog steeds had ik last van acné! 

Inmiddels ben ik heel wat kennis rijker. Door het volgen van verschillende opleidingen, het lezen van boeken en wetenschappelijke artikelen leerde ik over acné. Het was een bijzondere reis met vele inzichten. Ik leerde over de oorzaken van acné, hormonen, welke organen een rol spelen bij acné, welke invloed leefstijl heeft en nog veel meer. Daarover heb ik een online programma gemaakt: Weg met acné! Om je vast een beetje op weg te helpen heb ik een gratis e-book gemaakt, waarin ik interessante tips met je deel én niet te vergeten: een ware beauty smoothie!

Download hier je gratis e-book.

Glowing skin is always in.

Pin It