Gratis E-book Weg met acné! - Studio Health

Download je gratis e-book
WEG MET ACNÉ!

Als je last hebt van acné heb je vaak al allerlei dingen geprobeerd. Je kocht waarschijnlijk al verschillende huidproducten, de nieuwste crèmes, maskers en iets om je onrustige huid mee te verdoezelen. Misschien smeerde je net als ik in de avond wel tandpasta op je pukkel en hoopte je de volgende ochtend op een wonder. Steeds denk je eindelijk de oplossing te hebben... Maar keer op keer voel je de teleurstelling, want écht verbetering zie je nog niet. Als je weet wat de oorzaak is van jouw acné - en meestal zijn dat er meerdere - kan je acné gericht aanpakken. Ik help je graag om jouw huid weer te laten shinen. Acné heeft namelijk altijd een onderliggende oorzaak. Ik help jou om inzichten te krijgen in je lichaam én huid, zodat jij weer kan stralen.

Journey

Trust me. I’ve been there. I know the struggle. Ik had ook last van acné. En ik vond dat frustrerend. Nee, niet frustrerend… MEGAfrustrerend. Omdat ik de puberteit al lang voorbij was. Ik voor een shoot werd geboekt en mijn slechte huid niet meer goed kon camoufleren. En ik inmiddels moeder was. En nog steeds had ik last van acné! 

Inmiddels ben ik heel wat kennis rijker. Door het volgen van verschillende opleidingen, het lezen van boeken en wetenschappelijke artikelen leerde ik over acné. Het was een bijzondere reis met vele inzichten. Ik leerde over de oorzaken van acné, hormonen, welke organen een rol spelen bij acné, welke invloed leefstijl heeft en nog veel meer. Daarover heb ik een online programma gemaakt: Weg met acné! Om je vast een beetje op weg te helpen heb ik een gratis e-book gemaakt, waarin ik interessante tips met je deel én niet te vergeten: een ware beauty smoothie!

Download hier je gratis e-book

Glowing skin is always in.

© Studio Health | Willem Lodewijklaan 67 Heerenveen | 06 – 384 69 121 |  KVK 65296915 | BTW NL001457218B93