Met detoxen reinig je je lichaam van binnenuit van afvalstoffen of gifstoffen. Je denkt misschien dat het een hype is, maar het bestaat al eeuwen. Detoxen kan op verschillende manieren, maar de meest effectieve is door vooral veel plantaardig te eten. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat als je veel plantaardige voeding eet, inclusief een aantal veganistische dagen, je lichaam beter ontgift.

De Vegan Switch is een 10-daagse detox, waarbij je lichaam effectief ontgift. De voordelen van deze manier van ontgiften zijn een versterkte darmflora, een mooiere huid, meer energie en een fitter gevoel. En oh ja, je verliest tot 4 kilo aan gewicht.

Giftige stoffen

We komen veel meer in aanraking met gifstoffen dan je denkt: uitlaatgassen, vlees, vis en zuivel met antibiotica, groenten en fruit met pesticiden, chemische e-nummers, medicijnen, schoonmaakmiddelen en ga zo maar door. Als giftige stoffen zijn opgehoopt in je lichaam kan je bijvoorbeeld last krijgen van vermoeidheid, overgewicht, voedselverslavingen, onvruchtbaarheid en menstruatieproblemen en problemen met je immuunsysteem.

Gifstoffen in je vetcellen

En weet je waar deze giftige stoffen zich bevinden in je lichaam? In je vetcellen. Je lichaam probeert de schade te beperken en dit is dan de meest veilige plek. En die gifstoffen kunnen daar jaren blijven zitten. Als je lever overbelast is, slaat je lichaam deze gifstoffen dus op in je vetcellen. De lever is het belangrijkste orgaan die je helpt om te ontgiften, dus zorg er goed voor! Eet zoveel mogelijk pure, biologische en onbewerkte voeding. Natuurkundige stromingen zijn zelfs van mening dat het lichaam in staat is van elke ziekte te genezen, zolang het lichaam schoon is en voldoende gezonde voeding binnenkrijgt.

Ben je klaar voor een detox?

Met de Vegan Switch volg je een detox van 10 dagen. Eerst bouw je je voeding af en eet je een aantal dagen volledig veganistisch. Hierdoor krijg je veel natuurlijke stoffen binnen en switch je de snelheid waarmee jouw lichaam ontgift. Daarna bouw je je voeding weer op. Daarnaast slik je elke dag speciaal hiervoor ontwikkelde voedingssupplementen die het ontgiften ondersteunen. Verder ga je tijdens de Vegan Switch:

  • Elke dag bewegen (sporten) en vooral zweten om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen
  •  Eet je minimaal 50% van je voeding tijdens de kuur biologisch
  • Eet je alle voeding binnen 10 uur, zo kan je lichaam in de overige 14 uur jouw vetcellen en gifstoffen uitscheiden
  • Ga je minimaal 1 keer tijdens de kuur naar de sauna (of een heet bad) om extra te gifstoffen uit te zweten
  • Eet je veel plantaardige voeding waardoor je de hele dag goed vol zit

The Vegan Switch kost 149,- en is inclusief begeleiding, persoonlijk voedings- en trainingsprotocol, Vegan Switch suppletiestrip en Greens.

Wil jij meer weten of starten met de Vegan Switch?  Neem dan contact op!

 

 

Geef een reactie

Pin It