Consulten

Studio Health

Intakegesprek

69,-

Tijdens het eerste consult bespreken we uitgebreid het door jou ingevulde intakeformulier met je gezondheidsklachten, voedingspatroon en leefstijl. Je krijgt praktische tips mee waar je direct mee aan de slag kan. Na ongeveer drie weken plannen we een nieuwe afspraak om te kijken hoe het gaat en wat er verder verbeterd kan worden.

Maak een afspraak

Vervolgconsult

49,-

Tijdens het vervolgconsult bespreken we de vorderingen die je hebt gemaakt. Maar ook de lastige momenten nemen we uitgebreid door. Het veranderen van een je leefstijl is niet altijd even makkelijk en dat heeft vaak veelal te maken met gewoontes. Wist je dat je door uit je comfortzone te stappen, je nieuwe verbindingen in je hersenen maakt? En dat is niet alleen de manier om je gedrag te veranderen, maar ook je mindset en je gevoelens. Ik begeleid jou actief bij het volhouden van je nieuwe leefstijl.

Maak een afspraak

EMB bloedtest

249,-

Wil jij weten hoe het echt zit? Wil jij precies weten hoe je er mentaal en fysiek voor staat? Doe dan de EMB bloedtest. (Deze bloedtest is ook op afstand mogelijk).

  • 1e consult (45 minuten) – We bespreken uitgebreid wat je klachten zijn om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van je algehele gezondheid. Ook eventuele hormoonklachten worden meegenomen in dit consult.
  • 2e consult (60 minuten) – Ongeveer 3 weken later bespreken we de uitslag en krijg je een uitgebreid orthomoleculair advies op maat. Zo weet je precies wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren.

Maak een afspraak
Pin It