The Glow Up Transformation
Een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam 

Inzicht

Onderzoeken met verschillende bloedtesten wat er uit balans is en hoe je er mentaal en fysiek voor staat.

Interactie

Een duidelijk persoonlijk plan met concrete acties om jouw huid, energieniveau en algehele gezondheid te verbeteren.

Impact

Een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam, zodat jij weer straalt, je energiek voelt en krachtig staat.

Hét traject dat zorgt voor een mooiere huid, meer energie en een fitter lichaam binnen 3 maanden

Misschien herken je het wel. Je hebt al het een en ander geprobeerd. Verschillende huidproducten, schoonheidsbehandelingen, je hebt je voeding aangepast en toch zie je nog niet het resultaat waar je op had gehoopt. Je hebt een onzuivere huid en je voelt je niet altijd even fit en vitaal, terwijl je het allerliefst elke dag energiek je bed uit danst. Ondertussen vraag je je af of de voeding die je eet, eigenlijk wel goed verteert. Zou het stress zijn? Of toch een andere onderliggende oorzaak die zorgt voor die vage klachten? Je wil graag weten hoe je er precies voor staat, maar vooral hoe jij blijvend je huid, energieniveau en gezondheid verbetert.

Ja, dit is ook voor jou

Elke vrouw kan haar huid, energieniveau en lichamelijke gezondheid verbeteren. Je moet alleen weten hoe. En weten wat jij dan precies nodig hebt. Dat is voor iedereen anders. Jij bent namelijk écht uniek. En hoe dat er precies voor jou uitziet, laat ik je graag zien. Daarom heb ik dit traject ontwikkeld. 

Zodat jij precies weet wat jij nodig hebt en weer volop kan stralen.

In mijn exclusieve 1:1 coachingstraject gaan we 3 maanden aan de slag om jouw huid te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je geestelijk en lichamelijk fit te voelen.

Er is niemand zoals jij. Jij bent uniek. Daarom is dit coachingstraject geen one-size-fits-all. 

You’ll get what you need, I’ll promise. Na dit traject heb jij  een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam.


Count me in!


 • Je elke ochtend blij en zelfverzekerd in de spiegel kijkt.
 • Je 's ochtends energiek je bed uit springt.
 • Je je huid niet hoeft te verstoppen achter een dikke laag make-up.
 • Je precies weet welke voeding voor jou goed werkt en welke jij beter kan laten staan.
 • Je meer rust ervaart.
 • Je spijsvertering verbetert.
 • Je je zelfverzekerder, krachtiger en energieker voelt.
 • Je eindelijk duidelijk hebt wat voor jou wel werkt.
 • Je huid rustiger en zuiverder is?
Yes, dat wil ik!

Dit is voor jou als

je al langere tijd last hebt van een onzuivere huid en andere vage klachten zoals vermoeidheid en darmklachten. Je hebt al het een en ander geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Je wil nu gewoon weten wat er uit balans is en hoe je blijvend je huid én gezondheid verbetert.

Na dit traject

is je huid mooier, heb je meer energie en voel je je fitter. En dat zorgt ervoor dat je lichter en met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Je voelt je energieker, mooier en fitter. Je voelt beter aan wat jij nodig hebt en hebt meer vertrouwen in je lichaam.

It’s time to SHINE.


Zij gingen je voor...

'Ik kwam vermoeid, met een emotionele disbalans en met veel lichamelijke klachten bij Liesbeth (last van veel acne, buikpijn en een gewicht waarbij ik veel onvrede voelde). Door jouw advies te volgen heb ik geen buikpijn meer, ben ik 6 kilo afgevallen, heb ik zo goed als geen acne meer, heb ik meer energie en ben ik emotioneel sterker geworden. Heel erg bedankt voor al je hulp, ondersteuning en motivatie. Dat heeft mij mega geholpen tijdens het proces!'
Julia Brouwer
'Liesbeth haar openheid en plan van aanpak sprak mij erg aan. Wat ben ik blij dat ik haar gemaild heb. Ze gaf gelijk al goede tips om beter voor mijzelf te zorgen. Ik had verschillende klachten: vermoeidheid, slecht slapen, veel buikpijn, jeuk in m’n gezicht en op m’n hoofd en altijd nog die vervelende puistjes. De uitslag kwam met een uitgebreid advies! Voeding aangepast, supplementen genomen op haar advies ook een stuk beter voor mijzelf zorgen was het plan van aanpak. Al na 2 weken merkte ik het verschil. Beter slapen, meer energie, een mooiere huid!'
Renske Mook
‘Na maanden aanmodderen met mijn huid, verschillende skincare producten, de dermatoloog en maanden antibiotica was ik er helemaal klaar mee! Ik kwam uiteindelijk bij Liesbeth terecht. Zij gaf mij advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Ik ben nu bijna een jaar verder en mijn huid is nog steeds rustig!’
Iris Brakel
Nooit had ik puistjes, tot ik terugkwam van mijn wereldreis en ze maar niet weggingen. Ik had altijd energie voor 10, maar hoe gezond ik ook at en hoeveel ik ook bewoog en sliep, m’n energieniveau leek niet meer zo hoog te worden. Daarom heb ik een traject gedaan bij Studio Health. Liesbeth heeft me zo prettig en warm geholpen, het persoonlijke advies was direct toepasbaar. Liesbeth’s energie is aanstekelijk en inspirerend, ze weet onwijs veel over gezondheid en voeding en zorgt echt voor de persoonlijke touch.
Emma van Kampen

Elke dag een reep chocola, zo lekker, maar ook zo ongezond. De knop moest om! Gelukkig zag ik het Glow Up programma en heb ik in januari besloten hiermee te starten. Ik leefde voor mijn gevoel best gezond, maar mijn dagelijkse reep chocolade en enorme zoetbehoefte daar wilde ik echt van af.

Ik startte met de EMB-test en daarna de 10-daagse Detox. Vooraf maakte ik me daar heel druk om: 10 dagen alleen maar groenten ‘ik ga dan van mijn stokje hoor!’, maar nee, hoe fijn was dit! Ik heb zo anders leren eten. Weg acné, welkom energie en die platte buik, wauw!

Liesbeth kon ik altijd appen bij vragen en toen we de uitslag van de EMB-test hadden ben ik ook na de detox verder gegaan met veel groenten en fruit eten en suiker, lactose en gluten zoveel mogelijk te mijden in mijn voeding. Het gekke is dat ik het niet eens mis! Een reep kan ik gerust laten liggen, terwijl ik daar eerder echt speciaal voor naar het tankstation reed ’s avonds!

Ik kan het programma met Liesbeth ontzettend aanraden. Liesbeth sleept je er doorheen, heeft veel kennis en geeft je echt een prettig gevoel! Het was even doorzetten, maar het resultaat: die platte buik, een rustige huid en energie is het zo waard!

Nicole Wenting

Yes, dat wil ik ook!

Een mooie huid van binnenuit...

In dit traject werk ik met verschillende bloedtesten, omdat ik wil weten hoe je er mentaal en fysiek voor staat. Maar ook hoe je leverwerking is, hoe het met je hormonen gesteld is en hoeveel stress je ervaart. De EMB bloedtest geeft je essentiële inzichten die ik voor je uitwerk in een waardevol persoonlijk advies.

Verder gaan we uitzoeken hoe je reageert op heel veel verschillende soorten voeding (90 soorten om precies te zijn) en hoe het met je darmgezondheid gesteld is. Eén van de belangrijkste oorzaken van een onzuivere huid, vermoeidheid en andere vage klachten komen vanuit de darmen. Darmen kunnen getriggerd worden door bijvoorbeeld stress, medicijnen of antibiotica, maar ook door voeding. En als jij precies weet wat die trigger is kunnen we de darmen weer helpen herstellen en daarmee ook je huid, energieniveau en algehele gezondheid snel verbeteren. Je krijgt dan ook een persoonlijke voedingsgids.

En natuurlijk gaan we de lever - onze belangrijkste detoxfabriek - ondersteunen. Tijdens de Detox leer je nieuwe recepten kennen, eet je 3 gezonde maaltijden per dag en voed je jezelf. Met gezonde voeding, een wandeling en een heerlijk heet bad of een bezoekje aan de sauna.

Verder leer je over hormonen, de werking van je organen,  huidproducten en -behandelingen, vitaminen en mineralen, stress en nog veel meer. Er is namelijk zoveel meer dan die ene crème of die schoonheidsbehandeling. Ik kijk naar jou met een holistische blik. Zo vindt er synergie plaats. Een samenwerking op alle vlakken voor een stralende huid, een gelukkiger gevoel en een gezonde lichaam.

The Glow Up Transformation

3 maanden 1:1 coaching 

2495,-

895,- 

                                       3 maandtermijnen

  • Kick off ( online of bij mij in de praktijk)
  • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox
  • Voedselintolerantietest IGG (90 voedselallergenen)
  • Persoonlijke voedingsgids
  • 1 jaar toegang tot het online programma Weg met acné
  • Heerlijke huidproducten van Loïs Lee (travelset)
  • Onbeperkt coachingcalls (max 1 per week) 
  • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp
  • Een heerlijke lunch samen met mij bij jou in de buurt

The Glow Up Transformation Light

3 maanden 1:1 coaching

1495,-

560,-
                                       3 maandtermijnen
  • EMB bloedtest
 • 10-daagse Detox
  • Voedselintolerantietest IGG (90 voedselallergenen)
  • Persoonlijke voedingsgids
  • 1 jaar toegang tot het online programma Weg met acné
  • Heerlijke huidproducten van Loïs Lee (travelset)
  • 6 x  coachingcall
  • Onbeperkt vragen stellen via Whatsapp


Een mooiere huid, meer energie en een gezonder lichaam in één traject

Ontdek wat jij nodig hebt. Er is niemand zoals jij. Jij bent uniek.


Daarom is dit traject geen one-size-fits-all.


Het is precies afgestemd op wat jij nodig hebt.